Torredembarra tanca la Copa Tarragona de Trial 2023 amb rècord de participació

12/11/2023
Trial

Torredembarra tanca la Copa Tarragona de Trial 2023 amb rècord de participació

Avui s'ha realitzat la final de Copa Tarragona de Trial al Bikepark de Torredembarra (Baix Camp). El Club Biketrial Costa Daurada organitzava la tercera prova del campionat, que ha celebrat un rècord participatiu de 81 inscrits d'arreu de Catalunya, Aragó i València disposats a gaudir del trial.

L'estiuet de Sant Martí ha deixat un dia fantàstic, una organització impecable amb els horaris i circuits que han agradat molt als participants, ja que han estat adequats per a tots els nivells. La competició s'ha realitzat en dos torns, en un primer torn les categories open i R3 (infantil) i al segon torn els Pre-Benjamins, Benjamins, Principiants, Alevins i R2 (Cadets) i màsters.

Guim Jodar del Club Level ha estat el guanyador de la màxima categoria del campionat provincial, R2. L'aragonès Erik Escalada el guanyador en R3, Jan Closa de Girona en Aleví, Marc Molins del Trialevolution en Principiant, Nacho Caurin que ens ha vistat desde Picassent, en Open Blau, Lluc Cunill del Trialsport en Open Blanc, Marc Campos del Bikepark Cambrils en Open Negre, i Evgeny Semenov en Maste, i els Benjamins i prebenjamins sense classificació.

Pel que fa la classificació General després de les proves de Cambrils, Prades i aquesta final a Torredembarra els guanyadors de les categories oficials han estat:

  • David Castellà del Trialevolution en categoria R3
  • Nil Hosta del Trialsport en categoria R2
  • Jan Closa del Peu Abaix Girona en Alevins
  • Marc Molins del Trialevolution en Principiants

Totes les classificacions completes.