Últimes places obertes per la 7ª Estada Sóc Ciclista

08/06/2021
Federació

Últimes places obertes per la 7ª Estada Sóc Ciclista

7a Estada  “Sóc Ciclista” 2021
  • Dates: 29 de juny al 1 de juliol
  • Organitza: Federació Catalana de Ciclisme
  • Lloc: Residència Àgora (2 nits) i Velòdrom d’Horta Miquel Poblet

La Federació Catalana de Ciclisme ja prepara el retorn d'un dels projectes d’èxit que cada any esperen molts nens i nenes. Enguany, la 7a Estada "Sóc Ciclista", ja té les dates confirmades: el 29 i 30 de juny i 1 de juliol. Estan a punt d'exhaurir-se les 40 places!

Aquesta estada ofereix la possibilitat a tots els nens i nenes federats (alevins i infantils), de perfeccionar la tècnica de la bicicleta, practicant i coneixent totes les disciplines ciclistes durant tres dies. Tot això en els circuits de BMX, pista i trial del Velòdrom d’Horta Miquel Poblet, traient el màxim profit i diversió de les instal·lacions, així com la modalitat de BTT en l’entorn del Parc de Collserola.

L’objectiu és fomentar el ciclisme i activitats en grup entre el més joves, contribuint a la seva formació integral, mitjançant l’esport, el ciclisme en particular, i els valors que aquest aporta.

  • Entrada: Acollida al Velòdrom d’Horta (porta 12) el dimarts 29 de juny, a les 9:30 matí. Velòdrom d’Horta Miquel Poblet (Ronda de Dalt sortida núm. 4, Barcelona)
  • Sortida: Dijous 1 de juliol, de 16h a 17h tarda, al Velòdrom (porta 12) (Ronda de dalt sortida núm.4, Barcelona)
  • Activitats: Durant l’Estada coneixeran totes les modalitats del ciclisme: BMX, Trial, BTT, Ruta i Pista. No tot serà bici al campus: hi haurà xerrades tècniques i formatives de noves tecnologies aplicades al ciclisme, estiraments, tallers de mecànica i jocs recreatius. Totes les activitats estaran supervisades i dirigides per tècnics de la FCC.

Què cal portar?
El primer dia de l’Estada, durant l’arribada cada nen/a ha d’ensenyar la documentació personal (DNI, Catsalut i llicència Federativa), que portarà sempre en la bossa de mà o motxilla per traslladar-se de la Residencia al Velòdrom. A la motxilla han de portar sempre una “mascareta sanitària”, en cas sigui necessari utilitzar-la per garantir les mesures de Sanitat, en les activitats de grup en espais tancats.

Casc, ulleres de sol i guants obligatoris per realitzar totes les activitats. Protecció solar. Equipaments ciclistes per realitzar les activitats durant els tres dies. Per la pràctica del BMX, es recomana mallot i pantalons de màniga llarga. Bicicleta de la que el nen/a disposi. Tindrem bicicletes de totes les modalitats perquè tots els nens/es puguin fer les activitats.

L’autorització pares i l’autorització responsable envers la COVID-19 (la tindreu disponible als adjunts de la pàgina d’inscripció a ciclisme.cat).

Qui s’hi pot preinscriure?
Obert a nens i nenes, amb llicència federativa de les categories aleví i infantil. Places limitades a 40 inscripcions. Es tancaran les inscripcions al arribar a les 40 places.

Inscripcions i preus:                                                                       
La Federació Catalana de Ciclisme, subvenciona part de la Estada, quedant el preu final en 135€.
Per inscriure’s cal fer-ho al següent ENLLAÇ.

Obsequi i record “Sóc Ciclista”:
Tots els nens i nenes que participin a l’Estada, rebran un obsequi. Després de ser avaluats per cada tècnic i havent completat correctament totes les modalitats de Ciclisme de l’Estada, rebran un Diploma de la FCC, “Sóc Ciclista”.

Per qualsevol consulta us podeu adreçar a: administracio@ciclisme.cat