Segueix l'Open BTT Girona-Càrniques Celrà a Castell d'Aro

04/04/2018
BTT

Segueix l'Open BTT Girona-Càrniques Celrà a Castell d'Aro

Amb l’organització per part del Club Ciclista Platja d’Aro, segueix aquest diumenge 8 d’abril l'Open Girona BTT 2018 – Càrniques Celrà, seu en d’altres edicions de l'Open, Castell d’Aro plantejarà un circuit més lent i diferent del de dilluns passat a Les Preses. 
 
Els tres circuits previstos tenen cinc  quilòmetres pels grans, en un circuit de pujada i baixada costant que farà més lenta la cursa, un circuit de 1,6 quilòmetres pels Principiants fins a Infantils i 1 quilòmetre pel més petits. El circuit rodarà per la zona que es coneix de El Pessebre, on es realitza el pessebre vivent, un clàssic de les dates de Nadal. 
 
A l’apartat esportiu, els primers líders que van rebre els mallots que els acrediten a Les Preses, i que subministra l’empresa TACTIC Sport, podran defensar per continuar liderant les generals corresponents. Recordem que a les categories Elit, Mario Sinues (Massi- Tbikes Amunt) i Laura Terradas (Irontech-Tecnic-Ambisist) van ser els primers en posar-se els mallots de líder. 
 
L’organització ha previst una zona d’aparcament, de dutxes i de rentat de bicicletes al camp de futbol. També recordem que al llarg del matí s’aniran fent els sortejos de productes ciclistes cedits per l’empresa Olympia 2, que s’entregaran després de cadascuna de les cerimònies protocol·làries. S’ha de portar el dorsal únic, que serveix per a tots els opens de BTT de Catalunya.
 
Es podran confirmar les inscripcions realitzades on-line  a partir de les 7:45 del dilluns matí i amb els següents horaris programats per les diferents curses:
  • 9:00 h: 1ª sortida, cursa Open XCO  (Categories de promoció: Prebenjamins-Benjamins, Principiants, Alevins i Infantils)
  • 10:00 h: 2ª sortida:  Categories Junior, M40, Fem Elit, Fem Sub23, Fem Màster Cadets, M50, M60, Fem Junior-Fem Cadet
  • 10:15 h:   Lliurament de premis categories 1ª sortida                          
  • 11:45 h 3ª Sortida :Categories Elit-Sub23, M30
  • 12:00 h Lliurament de premis categories 2ª sortida
  • 13:45 h Lliurament de premis categories 3ª sortida
Recordem que el calendari de l'Open BTT Girona 2018-Càrniques Celrà, que ja ha viscut la seva primera prova a Les Preses, continuarà amb les proves de Quart (27 de maig), Osor (7 de juny) i Fornells de la Selva (8 de juliol).

Tota la informació de les proves de la Kids Cup i de l'Open, en els respectius enllaços.