La renovada Copa Gironina BTT 2019 posa el punt i final amb èxit a Sant Gregori

11/11/2019

La localitat de Sant Gregori va ser aquest darrere diumenge l'escenari per posar el punt i final a la Copa Gironina BTT-Centre Porsche Girona 2019, un calendari de quatre proves que tornava a ser una realitat després de tres anys d'absència gràcies a l'impuls del biker Guillem Cassú. Després de les cites de Bordils, Serinyà i Quart, la darrera cita del calendari hivernal ha confirmat l'èxit del format, del qual els participants n'han destacat especialment el gran nivell dels recorreguts.

Més d'un centenar de participants es reunien al X3 Padel per la prova, que tenia preparat en el seu recorregut llarg un nou repte de 39 quilòmetres i 1200 metres de desnivell després del qual tot un ex campió d'Espanya com Ismael Ventura (ESMtb.es) es va endur la victòria a l'esprint davant de Sergi Oller (Noel-Tadesan) després de més de dues hores de tècnica cursa, mentre Oriol Sirera (Jufré Vic-ETB) era el primer sub23. Per la seva banda, la victòria júnior era pel vencedor final de la Copa, Xavier Fàbrega (Radikalbikes-Artsport).

Entre les fèmines, la sub23 Alba Malagón (Radikalbikes-Artsport) era qui s'enduia la victòria davant la elit Tatiana Luisi (Costa Brava-Mediterranean Foods). Per la seva banda, en el recorregut curt, el màster Jordi Hurtos (Doctor Bikes&BTT Palafrugell) va ser el més ràpid davant el cadet Eudald Fabrellas (Radikalbikes-Artsport), mentre que Carles Mas (REM Riudarenes) s'enduia la victòria a la prova d'e-bikes.

Així doncs, la prova va decidir els vencedors finals de la Copa Gironina BTT 2019 en una classificació en què comptaven les tres millors curses de les quatre del campionat (Tota la informació).

Guanyadors de la Copa Gironina BTT 2019:

• Elit: Oriol Morata (Gerunda Club Ciclista) i Àgata Safont (Radikalbikes-Artsport)
  • Sub23: Gerard Blanch (Vilajuïga Club Ciclista) i Alba Malagón (Radikalbikes-Artsport)
  • Júnior: Xavier Fàbrega (Radikalbikes-Artsport)
  • Cadet: Eudald Fabrellas i Paula Barroso (Radikalbikes-Artsport)
  • Màster 30: Albert Oller (Montgrí Club Ciclista)
  • Màster 40: Antonio Olivares (Linbikes)
  • Màster 50: Jordi Hurtos (Doctor Bikes&BTT Palafrugell)
  • Màster 60: Ernesto Platja (Doctor Bikes&BTT Palafrugell)