El calendari català de marató BTT comença a Sant Joan de Mediona

03/02/2020
Marató

El calendari català de marató BTT comença a Sant Joan de Mediona

Sant Joan de Mediona serà l'escenari on aquest diumenge 9 de febrer es donarà el tret de sortida d'un 2020 en el calendari de BTT marató que promet ser apassionant i divertit. La prova d'Scott Marathon Cup suposarà també el punt de sortida d'una Copa Catalana de Marató BTT (Tota la informació) que inclourà, a més de les proves del calendari que organitza Ocisport, cites ja consolidades en el calendari català com són l'Esperxada, que l'any passat va acollir el Campionat de Catalunya de la modalitat, o LaTramun, cursa de primer nivell mundial dins l'UCI Marathon Series.

La de diumenge és ja una cita clàssica en el calendari de bicicleta de muntanya des de fa anys: una prova especial ja que suposa la primera trobada amb la competició del marató BTT de l'any. La fórmula per aquesta cursa arriba amb novetats: tindrà dos recorreguts, un de 56 quilòmetres amb 1.700 metres de desnivell, que deixarà meravellats a tots aquells amants dels senders que viuran una segona meitat de cursa serà increïble; i un altre de 30 quilòmetres amb 850 metres de desnivell, que donarà una bona ració de diversió en BTT.

Un traçat variat i equilibrat, tant en l'aspecte físic com en el tècnic, a l'abast de qualsevol biker habitual. Amb 5 avituallaments en el recorregut de 60 km i 3 en el de 30 km, només t'hauràs de preocupar de pedalar i gaudir de les rutes. A l'arribada t'espera la recompensa d'una gran botifarrada, el moment de recuperar forces i compartir experiència amb la resta de bikers.