Nova jornada de BTT internacional a Corró d'Amunt

03/03/2020
BTT

Aquest diumenge 8 de març, arriba tot un clàssic del calendari de bicicleta de muntanya català amb la disputa de la segona prova de la Copa Catalana BTT Internacional Biking Point al circuit de Corró d'Amunt (Les Franqueses del Vallès). La presència de la prova de categoria UCI C2, de màxima importància en un any de Jocs Olímpics, torna a garantir un molt bon nivell de participació.

Després de l'estrena de primer nivell mundial a Banyoles, en què Evie Richards (Trek Factory Racing) i Henrique Avancini (Cannondale Factory Racing) van ser els grans noms internacionals que es van endur la victòria, la Copa Catalana BTT retorna en un escenari conegut dins un calendari que enguany compta amb categoria internacional UCI en les seves nou dates. Els millors bikers catalans se citaran en un traçat com sempre de gran varietat. L'any passat, la cursa va anar a parar a mans del rus Anton Sintsov (Primaflor-Mondraker-XSauce) i Magda Duran (Biking Point). A més, la temporada passada va ser una edició històrica per a aquesta cita que va aconseguir una de les seves millors participacions amb més de 10 nacionalitats representades entre els seus corredors i corredores.

Les inscripcions per la prova que es disputarà a la Zona Esportiva de Corró d'Amunt (Les Franqueses del Vallès) es tancaran dimecres a les 23:59h a la web de Ticketoci, on també s'hi poden trobar tots els detalls del circuit. Tot i haver evolucionat en els últims anys. s'ha convertit en una prova que uneix el concepte de XCO tradicional, on regnava el contacte amb la natura, i el XCO actual, amb trams tècnicament exigents i traçats revirats i intensos. Un recorregut ràpid que discorre en la seva major part pel bosc, a la vora del Parc Natural del Montseny.

Horaris prova internacional BTT Corró d'Amunt:

• 08:30h Recollida de dorsals (fins 30 minuts abans de cada sortida
  • 09:00h 1ª Sortida: Cadet (M/F), Júnior (F), Màster 30/40 (F) i Màster 40/50/60 (M)
  • 10:40h 2ª Sortida: Elit (F), Sots23 (F), Júnior (M) i Màster 30 (M)
  • 12:30h 3ª Sortida: Elit (M) i Sots23 (M)
  • 14:00h Entrega de premis
  • Més informació a la web de la Copa Catalana BTT Internacional.