La selecció catalana júnior viatja a Mallorca pel Campionat d'Espanya

02/09/2020
Carretera

La selecció catalana júnior viatja a Mallorca pel Campionat d'Espanya

Aquest cap de setmana, la selecció júnior de ciclisme participarà del 4 al 6 de setembre als Campionats d'Espanya de carretera que es celebraran a Llucmajor (Mallorca), que compartiran amb la categoria màster. Deu ciclistes seleccionats per Carles Torrent es repartiran en els dos dies de competició: divendres es disputarà la prova contrarellotge, 21,6 quilòmetres amb arribada i sortida a Llucmajor, on Catalunya hi sortirà amb tres representants, mentre que diumenge arribarà la prova en línia per als júniors, que tindrà un recorregut de  134 quilòmetres amb 1500 metres de desnivell acumulat.

Tres ciclistes doblaran per participar tant en la CRI com en la prova en ruta: Arnau Gilabert (Kometa-Xstra), recentment proclamat campió de Catalunya de contrarellotge al Circuit de Barcelona-Catalunya, així com vencedor d’una prova estatal  de referència com la Vuelta a Besaya, que també serà una de les referències per a la prova en línia. Completaran la lluita contra el cronòmetre els dos ciclistes que el van acompanyar al podi a la prova catalana, David Peñaranda i Adrián Ferrer.

Completen l’equip per a la ruta Jan Castellón (Restaurant Rodavi), líder de la Copa Catalana júnior després de guanyar al GP Vila de Ripoll, seguit del seu company d’equip David Peñaranda, segon al GP d’Olot de Batet de la Serra, així com recentment proclamat subcampió de Catalunya de contrarellotge. També es veurà  premiada la regularitat d’Adrián Ferrer (Transluján-Mollet), tercer a la Copa Catalana i també al recentment celebrat Campionat de Catalunya, a qui s’hi sumen el seu company d’equip Pol Mulet, Pau Ibáñez (Restaurant Rodavi), Axier Casado, Marcel Pallarès, Pau Torrent (Tot net-Terrassa) i Joan Marín (Quadis-Trek).

Selecció catalana al Campionat d’Espanya júnior:
    1.  Arnau Gilabert (Fundación Contador) CRI + Ruta
    2.  Adrián Ferrer (CC Mollet ) CRI + ruta
    3.  David Peñaranda (UC Vilanova) CRI + ruta
    4.  Pol Mulet (CC Mollet)
    5.  Jan Castellón (UC Vilanova)
    6.  Pau Ibañez (UC Vilanova )
    7.  Axier Casado (Terrassa Ciclisme Club)
    8.  Marcel Pallarès (Terrassa Ciclisme Club)
    9.  Pau Torrent (Terrassa Ciclisme Club)
    10.  Joan Marín (CC Sant Boi