13 medalles pels bikers catalans als estatals de DH de Granada

21/09/2020
DHi

13 medalles pels bikers catalans als estatals de DH de Granada

Excel·lent actuació dels ciclistes de descens catalans/es en els Campionats d'Espanya disputats al DH Otívar (Granada) aquest passat cap de setmana, amb 13 medalles i varis campionats estatals, amb una boníssima actuació d'una jove Selecció Catalana de DH capitanejada per Ivan Oluego, situant 4 dels 5 seleccionats al podi.

Entre els elits, menció especial per Telma Torregrosa (Premià de Dalt BTT CC), que en el traçat andalús sumava el seu tercer campionat estatal consecutiu després d'un bonic duel en el que la maresmenca s'ha imposat a la S23 Zoe Zamora per 3", mentre que la també catalana Aina González ha finalitzat la 3a scratx. Aquesta 3a posisicó scratx li ha valgut a la ciclista de la Selecció Catalana i del Moto Club Sant Andreu el títol en categoria junior, amb 10" de marge sobre la gallega Uxía Álvarez, mentre que la seleccionada Mireia Pi ha s'ha emportat la medalla de bronze de la categoria. Elisabeth Guillen (Odena EC) s'ha emportat el subcampionat elit fèmines. 

Pel que fa a les categories masculines, destacadíssima actuació de Pau Menoyo (Bike Abadesses CC) finalitzant en una impresionant 2a posició scratx que li ha valgut el títol estatal en categoria junior, categoria en la qual l'ha acompanyat al podi el seleccionat Adrian Gonzàlez (2n junior i 8è scratx). També habguanyat l'or en categoria cadet el lleidatà Pau Olm (Selecció Catalana), tot i finalitzar segon de la categoria darrera l'andorrà Arnau Graslaub, mentre que el també seleccionat Adriel Pons ha acabat 4t. En la categoria S23 Ignasi Jorba (Moto Club Sant Andreu) ha acabat 3r emportant-se la medalla de bronze d'una disputadíssima categoria, i tot i finalitzar en una excel·lent 7a plaça scratx, mentre que Samuel Obradó (El Corredor CC) ha estat 5è. En categoria elit el mateix seleccionador Ivan Oulego ha fregat el podi finalitzat 4t. Pel que fa a les categories màsters, plata per David Aracil (Molabikes CC) en M30B; or per Jordi Bago (Rumblebikes CC) i bronze per Manel Arasa (Santa Bàrbara CUC) en M40A; mentre que Joan Serra (BTT La Garriga) ha estat 2n i Jordi Lago (Molabikes CC) 3r en categoria M50.

Les 13 medalles del catalans/es:

  • Cadet: Pau Olm (Selecció Catalana) or
  • Junior: Aina González (Selecció Catalana) or, Mireia Pi (Selecció Catalana) bronze, Pau Menoyo (Bike Abadesses CC) or i Adrian González (Selecció Catalana) plata
  • S23: Ignasi Jorba (Moto Club Sant Andreu) bronze
  • Elit: Telma Torregrossa (Premià de Dalt BTT CC) or, Elisabeth Guillen (Odena EC) plata
  • M30B: David Aracil (Molabikes CC) plata
  • M40A: Jordi Bago (Rumblebikes CC) or, Manel Arasa (Santa Bàrbara CUC) bronze
  • M50: Joan Serra (BTT La Garriga) plata, Jordi Lago (Molabikes CC) bronze

Classificacions per categories