La matinal del CC Catalunya-Barcelona es disputa diumenge per totes les categories

16/03/2021
Carretera

La matinal del CC Catalunya-Barcelona es disputa diumenge per totes les categories

Barcelona tindrà aquest diumenge 21 de març una matinal plena de competició amb la disputa del 75è Aniversari del Club Ciclista Catalunya-Barcelona. El club barceloní tornarà a portar les curses al centre de la capital catalana, enguany amb quatre curses sortides diferents que donaran cabuda a totes les categories de competició de carretera des de cadet.

Des de primera hora, la cursa aporta la novetat de ser la primera de les cinc dates de la temporada de la Copa Catalana de fèmines que oferirà cursa única per elles, amb una sortida compartida a les 8:45h per les elit, sub23, júnior i cadet (Inscripcions obertes). Després de l'estrena puntuable amb el Gran Premi Ciutat de Primavera del Prat, que ha posat com a líders elit/sub23 a Mireia Benito (Massi-Tactic), Laura Rodríguez (GN6 Team), Júlia Passarrius (Tot-net Terrassa) en júnior i Laia Bosch (Costa Brava Meditarranean Foods), les noies tindran la segona cita puntuable de la Copa Catalana per aquest 2021.

Posteriorment, a les 10h i 11:15h respectivament serà l'hora de les proves de la Copa Catalana cadet i júnior, que també han tingut aquest cap de setmana les seves primeres cites. I, per últim, la prova per a elit/sub23 masculins arribarà a les 12:45h (Inscripcions obertes), una cursa que suposarà la primera cita puntuable de la Copa Critèrium d'aquest 2021.

El tradicional circuit de la Carretera de Sants es trasllada enguany a l'Avinguda Maria Cristina (Plaça Espanya), que viurà una cursa ciclista d'alt nivell una setmana abans d'acollir el final de l'edició número 100 de la Volta a Catalunya. Un circuit d'un total de 1,35km entre Maria Cristina i l'Avinguda Rius i Taulet que donarà lloc a unes curses ràpides i emocionants.

Programa 75è Aniversari Club Ciclista Catalunya-Barcelona:

  • 8:45h: Copa Catalana fèmines (elit, sub23, júnior i cadet)
  • 10:00h: Copa Catalana cadet masculí
  • 11:15h: Copa Catalana júnior masculí
  • 12:45h: Categoria elit/sub23 mascuí (Copa Critèrium)
  • Més informació.