Maria Cristina llueix pel 75è Aniversari del Club Ciclista Catalunya

21/03/2021
Carretera

Maria Cristina llueix pel 75è Aniversari del Club Ciclista Catalunya

L'Avinguda Maria Cristina de Barcelona ha lluït aquest dissabte en una matinal de gran ciclisme amb motiu del75è Aniversari Club Ciclista Catalunya-Barcelona. Fins a quatre sortides han reunit més de 200 ciclistes amb oportunitat per totes les categories. Copa Catalana de fèmines, júnior i cadet han tingut el seu torn, per acabar amb la primera de les cites de la Copa Critèrium per a elit/sub23 masculins en unes curses molt ràpides decidides a les bonificacions dels esprints.

En la prova femenina (una de les cinc del calendari català 2021 amb prova única), la vencedora ha estat la francesa Margaux Vigie (Valcar-Travel Service), corredora que ja sap que és competir al calendari català, dominadora total dels esprints que li han donat la victòria davant de Vita Heine i Patricia Ortega (Massi-Tactic). La quarta plaça en una cursa rapidíssima ha estat per Mireia Benito (Massi-Tactic), que ha mantingut d'aquesta manera el seu liderat a la Copa Catalana elit aconseguit una setmana abans a El Prat. També Laura Rodríguez (Genesis) ha mantingut el seu liderat sub23 en una cursa en què la victòria ha estat per la francesa Alice Coutinho (6ª absoluta) per davant de Maria Banlles i Mireia Trias, vuitena i novena respectivament.

Les altres líders de la Copa Catalana són la júnior Estefanía Jiménez (CAF Turkney Engineering), avui segona darrere de Ilona Feytou (CC Le Boulou) i la cadet Júlia Garcia (Costa Brava Mediterranean Foods) després d'una exitosa cursa que ha reunit fins a 65 participants entre totes les categories.

A les 10h ha estat el torn per la prova de cadets, que ha guanyat en solitari Marc Collell (Jufré Vic-ETB), mentre que Sergi Monserrate (UC Vilanova-Sagalés) manté el liderat de la Copa Catalana de la categoria (Classificacions i fotos by @natascha.es). Per la seva banda, el francès Lucas Villeronce (Team Culture Vélo u19) s'ha endut a l'esprint la prova júnior (Classificacions i fotos by @natascha.es) per davant del líder de la Copa Catalana Sergi Galvany (Finques Feliu) i de Marcel Pallarès (Tot net-Terrassa).

Només faltava ja el torn per als elits/sub23, que suposava la primera puntuable pel calendari de Copa Critèrium (Tota la informació), el vencedor ha estat el neerlandès Nick van der Meer (VolkerWessels Cycling Team) després de diversos esprints bonificables al llarg del recorregut per un total de 54 quilòmetres. Al podi l'han acompanyat els catalans Àlex Ulloa (Proton Cycling Academy) i Pol Hervás (Team MP Group), que gràcies a aquest resultat s'han situat com a dos primers classificats provisionals de la Copa Critèrium.