El VIII Memorial Josep Segú ofereix una gran tarda de ciclisme a La Garriga

04/07/2022

El Passeig de La Garriga (Vallès Oriental), recordat també pels seus trams empedrats, va tornar a oferir la tarda d'aquest dissabte 2 de juliol una gran tarda de ciclisme amb el VIII Memorial Josep Segú, que amb la organització del Club Ciclista La Garriga amb col·laboració amb l'Ajuntament de la localitat vallesana va reunir una participació de 185 ciclistes repartits en quatre sortides.

La tarda va començar amb la prova puntuable per la Copa Catalana Màster 30-40, amb victòries per al màster 30 Ricard De Miguel (Club Ciclista El Morell) i el màster 40 Antonio Manuel Mateos (RR Bikers Club). La pròxima prova del calendari màster serà aquest mateix diumenge al BiCircuit de Montmeló, amb inscripcions obertes fins la mitjanit d'aquest dimarts.

Posteriorment venia la cita de Copa Catalana Cadet, una sortida amb una cinquantena de participants incloent-hi fèmines júnior i cadet en què la victòria va ser per al valencià Sergio Ortega (Electro Hiper Europa) per davant de Martí Pratginestós i Joel Munté (Purito-Tadesan-Nuria), mentre que la primera fèmina júnior era Júlia Calvet (Tot net-Terrassa) i la primera fèmina cadet, Isona Moral (Tot net-Terrassa).

Per la seva banda, la sortida més nombrosa de la jornada va ser la tercera, puntuable per la Copa Catalana Fèmines Elit/Sub23 i la Copa Catalana Júnior. Seguint la tònica de la temporada, el rus Mikhail Postarnak (Penya Ciclista Baix Ebre) va dominar la cursa per davant dels seus compatriotes Skorniakov i Kyuznetsov, mentre que entre les fèmines, la neo-zelandesa Ella Harris (Cycling Otago) s'enduia la victòria per davant de la sud-africana Taneal Otto (Rocacorba Collective) i la líder de la Copa Catalana, Raquel Torrell (Groupe Abadie-Le Boulou). La primera sub23 era Txell Claret (Costa Brava-Mediterranean Foods).

Per últim, la tarda es tancava amb la prova de Copa Critèrium per a elits i sub23 masculins. Era la segona prova de la temporada 2022 del calendari de critèriums i el que ja era el líder de la competició després de la prova inicial, el rus Viacheslav Polozov (Club Ciclista Barcelona-Catalunya), va repetir el triomf per davant del seu company d'equip, el líder de les Grans Clàssiques, Gleb Syritsa. En tercer lloc, va acabar el vencedor de la Copa Critèrium 2021, Àlex Ulloa (Proton Cycling Academy), consolidant-se així a la segona posició d'un campionat que continuarà el pròxim 31 de juliol al GP del Préssec del Morell.

Guanyadors VIII Memorial Josep Segú:
Copa Critèrium elit/sub23: Viacheslav Polozov (Club Ciclista Barcelona-Catalunya)

Copa Catalana Fèmines Elit/Sub23: Ella Harris (Cycling Otago)
Copa Catalana Júnior: Mikhail Postarnak (Penya Ciclista Baix Ebre)

Copa Catalana Cadet: Sergio Ortega (Electro Hiper Europa)

Copa Catalana Màster 30: Ricard De Miguel (Club Ciclista El Morell)
Copa Catalana Màster 40: Antonio Manuel Mateos (RR Bikers Club)

Fotografia: Team SmartDry-Girona