El BiCircuit acull el 10 de juliol prova exclusiva de la Copa Catalana de Fèmines

02/07/2022
Carretera

El BiCircuit acull el 10 de juliol prova exclusiva de la Copa Catalana de Fèmines

Un any més, dins la programació del 24h BiCircuit 2022, el Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló) acollirà diverses proves de caire competitiu dins dels calendari de Copa Catalana de carretera. Com a gran notícia, la matinal del pròxim diumenge 10 de juliol acollirà tres sortides diferents en un escenari de luxe com és el circuit vallesà, destacant-hi una nova prova de sortida exclusiva de Copa Catalana de Fèmines.

Totes les categories de fèmines de cadet, júniors, sub23, elits i màsters tindran una prova única amb sortida a les 12:45h, que serà la setena prova puntuable de la Copa Catalana de Fèmines elit/sub23 que el cap de setmana anterior haurà tingut cites puntuables a La Garriga i Terrassa. Raquel Torrell (Groupe Abadie-Le Boulou) entre les elit i Mireia Trias (Massi-Tactic) com a sub23 lideren ara la competició, que va tenir una darrera cita puntuable de luxe amb la 3ª edició de la reVolta. Per la seva banda, també puntuarà per la Copa Catalana de Fèmines Cadet, Júnior i Màster, que amb la nova normativa d'aquest 2022 s'han sumat a la competició.

A les 11h haurà començat la competició amb una primera prova de la Copa Catalana Cadet masculina, que tindrà al Bicircuit el seu catorzè dia de competició puntuable, també després de córrer el cap de setmana anterior a La Garriga i Terrassa, mentre que a les 14:30h tindrà lloc la darrera sortida, puntuable per la Copa Catalana Màster 30-40.

Les inscripcions ja es troben obertes, i tancaran la mitjanit del dimarts 5 de juliol.

Horari sortides curses BiCircuit 2022:

  • 11.30h Fèmines (totes les categories) i cadet masculí. 11 voltes, 54 km
     Verificació inscripció: a partir de 10:30h al box 45

    13:20h Màsters 30/40. 15 voltes, 72 km
    Verificació inscripcio: a partir de les 12h

    Atenció: NO es podrà accedir en bicicleta al pitlane ni al circuit per escalfar fins les 10:45h, quan finalitzin les altres activitats!

Més informació i inscripcions obertes a les curses del BiCircuit.

Fotografia: Circuit de Barcelona-Catalunya