El II Ciclocròs de Gurb torna el fred a la Copa Catalana, amb victòries de Cullell i Muntadas

21/11/2022
Ciclocròs

El II Ciclocròs de Gurb torna el fred a la Copa Catalana, amb victòries de Cullell i Muntadas

El fred i la boira van tornar aquest diumenge 20 de novembre a la Copa Catalana de Ciclocròs amb la disputa del II Ciclocròs de Gurb-Memorial Lluís Vila Codina. La localitat olotina era seu per segon any consecutiu del calendari hivernal català amb la prova organitzada pel Club Ciclista Gurb, amb un recorregut un cop més molt ben valorat pels participants.

Prop de 175 ciclistes es van reunir a la Ronda de l'Agricultura per disputar la novena prova del calendari de ciclocròs català 2022. La boira i el fred van marcar els compassos de les primeres curses, en una matinal que començava a les 9.30h amb la disputa de les proves màsters i que posteriorment tenia la sortida de la prova femenina juntament amb els júniors i cadets. En ella, Jordina Muntadas (Bike Kids) aconseguia la victòria després de retornar al ciclocròs la setmana anterior a La Seu per davant de Sara Gay (Biking Point) i la júnior Sílvia Cuatrecasas (Radikalbikes). Amb la quarta posició, la sub23 Nicole Castillo (Biking Point) manté el liderat de la Copa Catalana amb 490 punts pels 456 de Gay.

Per la seva banda, a la prova elit/sub23 masculina, l'olímpic de BTT Jofre Cullell (Primaflor Mondraker Racing) dominava la cursa en solitari per emportar-se la seva tercera victòria de l'actual temporada de ciclocròs català, acompanyat al podi pel líder de la Copa Catalana David Domínguez (Eolo-Kometa), que tornava a les posicions de podi en segona posició, i Gerard Moya (Biking Point). Amb la sisena posició absoluta, Nil Solà (Biking Point) s'emportava la victòria sub23. Amb aquest resultat, Cullell i Domínguez empaten amb 440 punts al capdavant de la classificació de la Copa Catalana, seguits d'Àlex Ruiz (Unica Bikes) amb 435 punts.

La Copa Catalana de Ciclocròs continua aquest diumenge 27 de novembre amb el Ciclocròs de Vilablareix (Gironès), amb inscripcions obertes fins la mitjanit d'aquest dimarts.

II Ciclocròs de Gurb - Memorial Lluís Vila Codina:

  • Elit: Jofre Cullell (Primaflor-Mondraker Racing) i Jordina Muntadas (Bike Kids)
  • Sub23: Nil Solà i Nicole Castillo (Biking Point)
  • Júnior: Pau Magrià (UCV Bikesports-Ford Nicolás) i Sílvia Cuatrecasas (Radikalbikes)
  • Cadet: Borja Carvacho (BTT Fornells) i Maria Gutiérrez (Jufré Vic-ETB)
  • Màster 30: Josep Chavarría (Cloot Factory Team) i Ester Barris (Gravel Girona)
  • Màster 40: Marc Clapés (Biciequip Competició) i Mireia Parés (Club Ciclista Calma Sant Julià)
  • Màster 50: Jordi Godayol (Club Ciclista Calma Sant Julià)
  • Màster 60: René Ives (Club Ciclista Montornès)

Fotografia: Pol Jufré Domingo (@poljufre_photography)