La selecció catalana de pista viurà una nova experiència internacional a la Gipuzkoa Pista Saria

31/12/2022
Federació

La selecció catalana de pista viurà una nova experiència internacional a la Gipuzkoa Pista Saria

Els pròxims dies 6, 7 i 8 de gener, la selecció catalana de pista viurà una nova experiència internacional amb la participació a la Gipuzkoa Pista Saria, prova internacional UCI CL2 que es disputarà al Velòdrom d'Anoeta de Donostia. Sis ciclistes júniors viatjaran al País Basc acompanyats pels tècnics Itmar Esteban i Pere García.

Després dels grans resultats obtinguts al Track Cycling Challenge al velòdrom de Grenchen (Suïssa) on hi va destacar la 4ª plaça absoluta al keirin d'Helena Casas però també un 7è lloc del júnior Ivann Viladrich a l'òmnium, un resultat que li atorga 60 punts i l'entrena en el rànquing internacional UCI, la Federació Catalana de Ciclisme continua apostant pels joves júniors en les proves internacionals de pista. 

 Per aquesta propera sortida, a banda de la presència de Roger Pareta, Marc Zafra i Ivan Viladrich, que ja van ser a Suïssa, la selecció s’amplia amb dos júniors més del Centre de Tecnificació d’Esplugues (Irune Sánchez i Ivan Rovira), que s’estrenaran en una prova UCI, i amb la fèmina júnior Ainara Inarejos, que està tenint molt bons resultats en les primeres competicions de pista a nivell autonòmic.

Selecció Catalana Júnior a la Gipuzkoa Pista Saria 2023:

  • Roger Pareta, Centre Tecnificació Ripoll
  • Marc Zafra, Centre Tecnificació Ripoll
  • Ivan Viladrich, Centre Tecnificació d’Esplugues
  • Irune Sánchez, Centre Tecnificació d’Esplugues
  • Ivan Rovira, Centre Tecnificació d’Esplugues
  • Ainara Inarejos, PC Baix Ebre

També participaran en aquesta prova l'equip català Genesis, amb els paraciclistes de renom com Juanjo Méndez, Claudia Grau, i les elits Helena Casas i Laura Rodríguez, que estan preparant el Campionat d’Europa al febrer, i la classificació pels Jocs Olímpics de París 2024.

Fotografia: Schiller Photo / Tissot Velodrome Grenchen