El 6è Trofeu Speed Republik de Lleida es prepara per una jornada completa de carretera

13/05/2023
Carretera

El 6è Trofeu Speed Republik de Lleida es prepara per una jornada completa de carretera

El calendari català de carretera viurà el pròxim dissabte 20 de maig a Lleida una intensa jornada amb el 6è Trofeu Speed Republik, que oferirà competicions de totes les categories: començant per la Copa Catalunya Infantil i acabant per la Copa Catalana Màster, amb proves per la Copa Catalana Júnior i Cadet, inici de la temporada de Critèriums elit/sub23 i una sortida única de Fèmines que unificarà totes les categories de la Copa Catalana.

La jornada començarà a les 9h amb la  Copa Catalana Cadet, que igual que els infantils vindran d'haver competit a Amposta aquest cap de setmana. En el seu cas, ja es disputarà la prova en el circuit llarg, preveient un recorregut de 34,5km. Per la seva banda, a les 10h competiran les categories escolars, que disputaran la cinquena prova de la temporada de la Copa Catalunya Infantil. Per a la ocasió està previst un circuit curt de 1,85km, al qual els prebenjamins i benjamins faran una volta, principiants dues, alevins en tenen previstes cinc i els infantils, nou. 

La matinal la completaran les proves masculines de la Copa Catalana Màster: les categories màster 30 i 40 sortiran a les 11:45h per completar un recorregut d'uns 40 quilòmetres, mentre que a les 12:50h ho faran els màsters 50 i 60 per completar uns 30 quilòmetres. Les dues curses tenen un límit de 120 participants i cal tenir en compte que les fèmines màster prendran part a la tarda de la prova de Copa Catalana de Fèmines juntament amb la resta de categories.

A la tarda es reprendrà la programació amb la prova elit/sub23. El mateix escenari que l'any passat va coronar els campions catalans de critèrium donarà inici a la temporada 2023 de critèriums elit/sub23 a Catalunya amb una prova que es preveu de 66 quilòmetres. Posteriorment, després de l'inici de la temporada de Copa Catalana de Fèmines a Juneda, el calendari català de fèmines elit/sub23 viurà la seva segona data amb una prova que permetrà una sortida única de fèmines juntament amb les júnior, cadet i fèmines, amb recorreguts totals entre 17 i 37 quilòmetres segons les categories. Per últim, la tarda es tancarà amb la disputa de la tercera prova de la temporada de la Copa Catalana Júnior masculina, que espera disputar uns 44 quilòmetres amb les divuit voltes previstes al circuit de 2,45km lleidatà.

Horaris - 6è Trofeu Speed Republik Lleida: