Inscripcions obertes pel 12è Trofeu d'Amposta-Memorial Pedro Tirado

04/05/2023
Carretera

Inscripcions obertes pel 12è Trofeu d'Amposta-Memorial Pedro Tirado

El proper diumenge 14 de maig a partir de les 9:30h, el Club Joves Ciclistes d'Amposta organitzarà la 12ª edició del Trofeu Ciutat d'Amposta. La matinal ciclista és disputarà en circuit urbà al poligon de l'Oriola de la capital del Montsià. Aquesta serà la primera cursa organitzada aquest 2023 pel club ampostí, que continuarà al mes d'agost amb la disputa del Trofeu Festes Majors d'Amposta.

En primer lloc és disputarà el Memorial Pedro Tirado, per a la categoria cadet. Serà una cursa puntuable per a la Copa Catalana de la categoria cadet masculina, la quarta prova puntuable després de l'estrena del calendari 2023 al Prat de Llobregat i les proves d'Agullana i Sant Jaume de Llierca de la Volta a Girona. Narcís Monturiol (Purito-Tadesan-Nuria) lidera ara la classificació per davant dels seus companys d'equip Aitor Martínez i Ferran Marcè.

Per la seva banda, a partir de les 11:00h, serà el torn dels mes petits amb les curses de la Copa Catalunya Infantil. La d'Amposta serà la quarta parada del calendari escolar de carretera a Catalunya, després de les proves de la Volta Kids, Mataró i Òdena.

En els dos casos, les inscripcions estaran obertes fins la mitjanit del pròxim dimarts 9 de maig.