Ivan Roure guanya el Memorial Pedro Tirado de la Copa Catalana Cadet

14/05/2023
Carretera

Ivan Roure guanya el Memorial Pedro Tirado de la Copa Catalana Cadet

Amposta ha acollit aquest diumenge 14 de maig una jornada important per al ciclisme de formació en carretera amb la 12a edició del Trofeu Ciutat d’Amposta, que incloïa una prova de la Copa Catalana Cadet amb el Memorial Pedro Tirado i les curses de la Copa Catalunya Infantil, tot plegat sota l’organització del Club Joves Ciclistes d’Amposta.

La matinal ha començat amb el Memorial Pedro Tirado de categoria cadet, que ha coronat a Ivan Roure (Autovivo Grup) com a guanyador després de superar a l'esprint a Pol Sanvicens (Purito-Tadesan-Nuria). Tots dos han arribat escapatas amb un minut d'avantatge sobre un grup de 20 corredors que s'ha jugat la tercera posició. L'equip Purito-Tadesan-Nuria ha fet bona la superioritat numèrica i ha tancat el podi amb la tercera posició de Ferran Marcé, a més d'emportar-se la victòria en la classificació per equips. En fèmines, Candela Pérez (Hemon Women's Cycling Team) ha estat la més forta per davant de la seva companya d'equip Núria Hidalgo i de la júnior Laura Martínez (Ecologicos Navarra), que ha tancat el podi de la carrera. La Copa Catalana Cadet continuarà el 20 de maig al 6è Trofeu Speed Republik de Lleida.

La capital del Montsià també ha acollit la quarta prova de la Copa Catalunya Infantil després de les disputades a la Volta Kids, Mataró i Òdena. Un centenar de corredors han participat de les proves de categories de formació amb victòries en categoria infantil per a Eloi Ramos (Activabike Club Ciclista) i Anna Carreras (Escola Ataraxia). La propera cita del calendari escolar, igual que en categoria cadet, serà el proper 20 de maig a Lleida.

Memorial Pedro Tirado

Cadet masculí:

  1. Ivan Roure (Autovivo Grup) 43:54
  2. Pol Sanvicens (Purito-Tadesan-Nuria) m.t.
  3. Ferran Marcé (Purito-Tadesan-Nuria) a 0:58

Fèmines:

  1. Candela Pérez (Homen Women's Cycling Team) 49:44
  2. Núria Hidalgo (Hemon Women's Cycling Team) a 0:50
  3. Laura Martínez (Ecologicos Navarra) a 0:50

Classificacions completes del Memorial Pedro Tirado

Copa Catalunya Infantil

  • Infantil: Eloi Ramos (Activabike Club Ciclista) i Anna Carreras (Escola Ataraxia)
  • Aleví: Hugo Guardia (Escola Ataraxia) i Júlia Cabada (CC Sant Boi)
  • Principiants: Biel Cid (PC Baix Ebre) i Paula Rebollo (Escola Ataraxia)
  • Benjamins i pre-benjamins: Reconeixement a tots els participants

Classificacions completes de la Copa Catalunya Infantil a Amposta