Sergio Gutiérrez i Marta Torà, nous campions de Catalunya d'Ultramarató BTT a la Garrigues Bike

03/06/2023
BTT

Sergio Gutiérrez i Marta Torà, nous campions de Catalunya d'Ultramarató BTT a la Garrigues Bike

Una referència del calendari BTT català de llarga distància, la Garrigues Bike, ha estat escenari aquest dissabte 3 de juny de la disputa del Campionat de Catalunya d'Ultramarató BTT 2023. Enguany amb la localitat de Castelldans com a seu, la prova que el darrer 2022 ja va acollir el campionat català de la distància XCUM ha repartit els títols pels vencedors en la seva distància llarga, d'uns 130 quilòmetres amb uns 2.600 metres de desnivell.

El campió masculí ha estat Sergio Gutiérrez (Biking Point), que ha marcat un temps de 5h26:20, superant a Guillem Muñoz (73Factory BG Team), que defensava el seu títol aconseguit el darrer 2022 a La Marca de l'UItramarató, mentre que el que es proclamaria campió màster 40, Melcior Faja (Penya Ciclista Navarcles), entrava en tercera posició absoluta. Pel que fa a la categoria femenina, la victòria absoluta ha estat per a Marta Torà (Protour BCN), després d'una cursa molt igualada juntament amb la subcampiona Alba Solés (Edibikes Figueres) i la defensora del títol els darrers dos anys, Ramona Gabriel (Garmin-Lapierre).

Com és habitual, la prova ha comptat també amb proves de distància Marató (80 quilòmetres i uns 1.600 metres de desnivell), compartint gran part del track amb el recorregut d'Ultramarató, que comptava aproximadament amb un 60% de pista i un 40% de corriol. Una vegada més, una prova molt ben valorada pels participants amb una organització bolcada en mostrar tot el potencial ciclista de les Garrigues.

Campionat de Catalunya Ultramarató 2023 - Garrigues Bike:

  • Elit masculí: Sergio Gutiérrez (Biking Point)
  • Fèmines: Marta Torà (Protour BCN)
  • Sub23: Àxel Tomàs (Biking Point)
  • Màster 30: Joel Robles (Liarte-Huesca La Magia)
  • Màster 40: Melcior Faja (Penya Ciclista Navarcles)
  • Màster 50: Francisco Javier Salamero (Biking Point)
  • Màster 60: Patrick Wouters (Trust Team)
  • Consulta classificacions de Cronotime.

Fotografia: Garrigues Bike