La selecció catalana BTT cadet, a punt per a una nova cita internacional

04/07/2023
BTT

La selecció catalana BTT cadet, a punt per a una nova cita internacional

La selecció catalana BTT cadet afrontarà el cap de setmana del 7 al 9 de juliol una nova cita internacional. Els cinc corredors seleccionats es desplaçaran a la localitat francesa de Puy Saint Vincent per disputar una nova prova del calendari de Copa de França de BTT XCO de categoria UCI Classe 1. Serà la tercera vegada aquesta temporada que els cadets catalans participen d’una cita de la Copa de França, després de fer-ho el mes d’abril a Guéret i el mes de maig a Lons-le-Saunier.

Després del primer dia d’entrenaments, el dissabte 8 de juliol començarà la competició per a la delegació catalana amb la prova cadet masculina, que es disputarà a partir de les 12 del migdia. Hi prendran part Roc Cubí, flamant campió d’Espanya cadet de BTT; Borja Carvacho, un habitual de les convocatòries de la selecció, i Martí Martínez. Tots tres lluitaran per millorar la prestigiosa 8a posició que va aconseguir Roc Cubí en l’últim desplaçament de la selecció catalana a la Copa de França de BTT.

L’endemà, el diumenge 9 de juliol, serà el torn per a la prova femenina, que obrirà el dia de competició i es disputarà a les 8.30 hores. Les representants catalanes a la prova seran la campiona de Catalunya Kyra Galí, que ja va competir a l’abril a Guéret, i Abril Roma.

Selecció catalana a la Copa de França de BTT de Puy Saint Vincent:

  • Roc Cubí (UC Cardedeu)
  • Borja Carvacho (Club BTT Fornells de la Selva)
  • Martí Martinez (Origen MTB Team)
  • Kyra Gali (CC Biking Point)
  • ​Abril Roma (Santvi CE)

Tota la informació de la Coupe de France VTT, a la pàgina web de la Federació Francesa de Ciclisme

Foto: RFEC