Sant Boi de Llobregat es prepara per a una nova matinal plena de ciclisme

29/09/2023
Carretera

Sant Boi de Llobregat es prepara per a una nova matinal plena de ciclisme

El diumenge 8 d’octubre, Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat) viurà una gran matinal de ciclisme de la mà del Club Ciclista Sant Boi. La localitat acollirà el Gran Premi Ajuntament de Sant Boi amb una prova puntuable per a la Copa Catalunya Infantil i una prova puntuable per a la Copa Catalana Cadet i la Copa Catalana Fèmines Cadet i Júnior.

La competició començarà amb la prova cadet, que prendrà la sortida a les 9 del matí, i a les 11 del matí serà el torn per a les categories escolars. L’escenari per a totes les proves serà un circuit urbà de 1,3 quilòmetres al voltant del Parc Ciclista Sant Boi, instal·lacions del club organitzador, que és una de les grans referències en el ciclisme formatiu a Catalunya. En totes les categories, la carrera és la penúltima cita de la Copa Catalana, que es tancarà el 12 d’octubre a la XIII Cursa Isaac Gálvez que també comptarà amb proves infantils, cadet i fèmines cadet i júnior.

A falta de dues proves per finalitzar la Copa Catalana Cadet, l’equip Purito-Tadesan-Núria situa cinc corredors al capdavant de la classificació i té la victòria final assegurada, amb Narcís Monturiol liderant per davant d’Aitor Martínez. En la Copa Catalana Fèmines Cadet i Júnior, per la seva banda, el liderat és per a Adriana Vargas (Baix Ter) en cadets i Ainara Inarejos (PC Baix Ebre) en júniors.

Les inscripcions per a les diferents categories es tancaran en tots els casos el dimarts 4 d’octubre a la mitjanit. En l’edició de 2022, la prova va reunir 130 inscrits en les categories de formació i una setantena de participants en la prova cadet, que va guanyar Pol Sanvicens i va coronar a Adrià Pericas com a vencedor de la Copa Catalana.