Sant Boi viu la penúltima cita del calendari de Copa Catalana Cadet i Infantil

09/10/2023
Carretera

Sant Boi viu la penúltima cita del calendari de Copa Catalana Cadet i Infantil

Aquest diumenge 8 d'octubre, el calendari català de carretera en categoires inferiors va viure una de les seves jornades més importants del final de temporada amb la disputa del GP Ajuntament de Sant Boi, en què el Club Ciclista Sant Boi, un dels clubs referents en el ciclisme formatiu català organitzava la penúltima cita de la temporada del calendari per a cadets, fèmines júniors i categories infantils. Més de 180 ciclistes entre totes les categories es van reunir a la localitat del Baix Llobregat per disputar les proves en un circuit urbà al voltant de les instal·lacions del Parc Ciclista del Club Ciclista Sant Boi.

Els corredors cadet van disputar la penúltima prova de la temporada en un recorregut molt ràpid de 45 quilòmetres que es va resoldre amb triomf de Yeray Capilla (Purito-Tadesan-Nuria), que rematava una escapada juntament amb els seus companys d'equip Joel Munté, recentment vencedor del Memorial Antonio Miguel, i Ferran Marcè, mentre que el quart lloc era per a Hugo Marrase (Penya Ciclista Baix Ebre) i el ciclista de l'equip local Leo Ucher (Autovivo Grup), protagonista d'un gran estiu amb diverses victòries en voltes a nivell estatal, liderava l'esprint del pilot en cinquena posició. Entre les fèmines, la victòria júnior era per a Ainara Inarejos (Penya Ciclista Baix Ebre) i la cadet per a Candela Pérez (Hemon Women's Cycling Team).

La Copa Catalana Cadet masculina continua liderada per Aitor Martínez (Purito-Tadesan-Nuria) abans de la prova final de la temporada, que serà aquest dijous a la Cursa Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú. També ho serà per a la Copa Catalana Júnior i Cadet Fèmines que lideren Ainara Inarejos (Penya Ciclista Baix Ebre) i Adriana Vargas (Baix Ter Fèmines), així com per la Copa Catalunya Infantil, que aquest 2023 haurà viscut tretze proves per als més petits, amb les categories entre pre-benjamins i infantils. A Sant Boi, van participar més d'un centenar de ciclistes de les principals escoles de Catalunya.

GP Ajuntament de Sant Boi - Copa Catalana Cadet:

  1. Yeray Capilla (Purito-Tadesan-Nuria) 1:07:02
  2. Joel Munté (Purito-Tadesan-Nuria) m.t.
  3. Ferran Marcè (Purito-Tadesan-Nuria) a 0:02
  4. Hugo Marrase (Penya Ciclista Baix Ebre) a 0:12
  5. Leo Ucher (Autovivo Grup - CC Sant Boi) a 0:35
  • Fèmines cadet: Candela Pérez (Hemon Women's Cycling Team)
  • Fèmines júnior: Ainara Inarejos (Penya Ciclista Baix Ebre)
  • Per equips: Purito-Tadesan-Nuria
  • Classificacions completes.

GP Ajuntament de Sant Boi - Copa Catalunya Infantil:

  • Infantil: Eloi Ramos (Activabike Club Ciclista) i Ivet Alcaraz (Escola Ataraxia)
  • Aleví: Marc Batlle (Ciclos Oleka) i Júlia Cabada (Club Ciclista Sant Boi)
  • Principiants: Carlos Roy (Velòdrom Barcelona) i Estela Rojo (Open Natura)
  • Benjamins i pre-benjamins: Reconeixement a tots els participants
  • Classificacions completes.

Fotografia: CC Sant Boi / David Peñalver