La XIII Cursa Isaac Gálvez corona els campions de la Copa Catalana cadet i infantil

12/10/2023
Carretera

La XIII Cursa Isaac Gálvez corona els campions de la Copa Catalana cadet i infantil

Vilanova i la Geltrú (el Garraf) ha acollit aquest dijous 12 d’octubre la XIII edició de la Cursa Isaac Gálvez, que ha reunit al voltant de 200 participants entre les categories de formació i la prova de categoria cadet. La carrera ha estat la darrera cita de la Copa Catalana Cadet, la Copa Catalana Fèmines Cadet i Júnior i la Copa Catalunya Infantil. D’aquesta manera, la prova vilanovina ha baixat la persiana a la temporada catalana de carretera, que en les últimes setmanes ja havia posat el punt i final a les categories júnior i elit.

La prova organitzada per l’Escola de Ciclisme Isaac Gálvez ha donat el tret de sortida a les 9 del matí amb la sortida de la prova cadet, que ha estat novament dominada per l’equip Purito-Tadesan-Núria. L’equip del Team Torrent ha marcat la tònica de la carrera i ha aconseguit un meritori triplet amb tres dels seus corredors ocupant les posicions de podi. La victòria ha estat per a Pol Sinvicens, que s’ha imposat en solitari i ha avantatjat en 13 segons als seus companys d’equip Diego Martínez i Ferran Marcé.

Amb els resultats de l’última prova, Aitor Martínez (Purito-Tadesan-Núria) certifica la seva victòria global a la Copa Catalana cadet després de les victòries aconseguides al Trofeu Agullana, el Trofeu Quirze Martí, el Critèrium Bons Amics i la primera etapa del Memorial Antonio Miguel Ramírez. El corredor està acompanyat d’una gran representació de companys d’equip a les primeres posicions del rànquing català, amb corredors del Purito-Tadesan-Núria ocupant els set primers llocs de la Copa Catalana.

En categoria femenina, la més ràpida al circuit de Vilanova i la Geltrú ha estat Candela Pérez (Hemon Women’s Team), que ha aconseguit la victòria en categoria cadet per davant d’Adriana Vargas (Baix Ter Fèmines), vencedora final de la Copa Catalana. Entre les júniors, Ainara Inarejos (PC Baix Ebre) ha aconseguit la victòria a la darrera prova de la temporada i ha certificat d’aquesta manera la victòria global al calendari català júnior, seguida de Laura Martínez (Ecológicos Navarra Beratxa).

El calendari cadet masculí tanca així una temporada que ha comptat amb 14 proves puntuables per a la Copa Catalana, mentre que les categories cadet i júnior femenina han tingut una Copa Catalana formada per 9 competicions. La Clàssica Isaac Gálvez, a més, també ha tancat la Copa Catalunya Infantil, que ha reunit totes les categories escolars (infantil, aleví, principiant, benjamí i prebenjamí) durant 12 competicions al llarg de la temporada.

En la darrera prova de l’any, la victòria infantil ha estat per a Eloi Ramos (Activabike Club Ciclista), que també ha estat el guanyador final de la Copa Catalunya Infantil, i Valeria Piñol (Escola de Ciclisme Isaac Gálvez), mentre que la victòria a la Copa Catalunya ha estat per a Anna Carreras (Ataraxia). La resta de guanyadors de la Clàssica Isaac Gálvez han estat Marc Batlle (Ciclos Oleka) i Iris Jiménez (73Factory BG Team) en categoria aleví i Carlos Roy (Velodrom Barcelona CC) i Estela Rojo (Open Natura) en categoria principiant.

XIII Cursa Isaac Gálvez

  • Cadet: Pol Sanvicens (Purito-Tadesan-Núria)
  • Fèmines júnior: Ainara Inarejos (PC Baix Ebre)
  • Fèmines cadet: Candela Pérez (Homen Women's Team)

Classificacions completes de la XIII Cursa Isaac Gálvez cadet

  • Infantil: Eloi Ramos (Activabike Club Ciclista) i Valeria Piñol (Escola de Ciclisme Isaac Gálvez)
  • Aleví: Marc Batlle (Ciclos Oleka) i Iris Jiménez (73Factory BG Team)
  • Principiant: Carlos Roy (Velodrom Barcelona CC) i Estela Rojo (Open Natura)
  • Benjamins i prebenjamins: Reconeixement per a tots els participants

Classificacions completes de la XIII Cursa Isaac Gálvez infantil

Vencedors finals de la Copa Catalana

  • Cadet: Aitor Martínez (Purito-Tadesan-Núria)
  • Fèmines júnior: Ainara Inarejos (PC Baix Ebre)
  • Fèmines cadet: Adriana Vargas (Baix Ter Fèmines)
  • Infantil: Eloi Ramos (Activabike Club Ciclista) i Anna Carreras (Ataraxia)