Castelldefels-Barcelona corona els campions de la Copa del Món BTT e-bike 2023

23/10/2023
E-Bike

Castelldefels-Barcelona corona els campions de la Copa del Món BTT e-bike 2023

La Copa del Món de e-bikes BTT, també coneguda com les WES Series, va celebrar per terres catalanes la seva prova final del calendari 2023 aquest dissabte 21 d'octubre. Per tercera temporada consecutiva, Castelldefels (Baix Llobregat) va ser l'escenari de la prova per posteriorment acollir la gala de campions finals del calendari mundial de bicicletes de muntanya elèctriques.

En una gran jornada de competició, a Castelldefels es van viure les victòries de Jérôme Gilloux i Anna Spielmann. El francès Gilloux (Lapierre Overvolt Team) va certificar amb el seu triomf la seva victòria a la general final de la competició per davant del campió mundial de la disciplina, el suís Joris Ryf (Specialized Enduro Team), que va haver d'abandonar la prova final després d'un trencament de cadena. La segona posició va ser per a Mirko Tabacchi (RDR Italia Factory), mentre que un gran Guillem Cassú (Bafang Factory Team), que havia marcat el millor temps a les classificatòries, pujava al podi en tercera posició. Per la seva banda, l'olímpic Jofre Cullell (BH Coloma Team) feia també una gran cursa i era quart, completant una gran participació catalana.

Per la seva banda, a la prova femenina, la victòria era per a la australiana Anna Spielmann (Haibike Team), per davant de la campiona mundial Nathalie Schneitter (Trek-Bosch Team) i l'alemanya Sofia Wiedenroth (Specialized Enduro Team). En quarta posició entrava la francesa Justine Tonso (Lapierre Overvolt), que tenia assegurada la general de la Copa del Món des de la penúltima prova, que s'havia disputat també a Catalunya: dins la programació esportiva de la Sea Otter Europe Girona Costa Brava.