Alexis Brunel guanya en solitari a Palafrugell

22/02/2024

La Challenge Gran Fondo - El Secreto va disputar aquest dimecres 21 de febrer la seva tercera prova a l’entorn de Palafrugell. El calendari impulsat pel Club Ciclista Palafrugell i Gran Fondo Community amb el suport de la cervesera El Secreto Brewing es va estrenar el 7 de febrer i aquesta setmana vivia la seva tercera cita amb un centenar de participants.

El recorregut era el mateix que havia tingut la primera prova, amb 16 voltes a un circuit de 5,3 quilòmetres entre Palafrugell i Llafranc. El que va ser tres anys professional a Groupama-FDJ i UAE Team Emirates, Alexis Brunel (Groove Gravel), es va imposar en solitari amb un minut de marge respecte el gran grup. El francès de 25 anys va pujar al podi acompanyat dels màster 40 Antonio Manuel Mateos (Fernando Torres) i José Raúl Hernández (Dr. Bike Racing Team Club), segon i tercer de la prova.

El guanyador de la primera prova de la Challenge, Anthony Doyle (L’Equipier Cycling Team), va ser quart i el també professional Hugo Drechou (Groove Gravel) va acabar cinquè. Entre les fèmines, l’equip francès Primeau Vélo Groupe Abadie va monopolitzar les primeres posicions i Marie Gielen, Anabelle Thomas i Miryam Núñez van compartir podi a Gran Fondo Community.

La quarta i darrera prova de la Challenge Gran Fondo – El Secreto serà el dimecres 28 de febrer i servirà per decidir el vencedor final del calendari, que rebrà com a premi l’equivalent al seu pes traduït en cervesa de la mà de El Secreto Brewing. Les inscripcions per a la quarta i darrera cita de la Challenge es tancaran el diumenge 25 de febrer a la mitjanit.