Anthony Doyle s’imposa a la primera prova de la Challenge Gran Fondo – El Secreto

07/02/2024
Carretera

Anthony Doyle s’imposa a la primera prova de la Challenge Gran Fondo – El Secreto

Palafrugell (Baix Empordà) ha donat aquest dimecres 7 de febrer el tret de sortida a una nova edició de la Challenge Gran Fondo - El Secreto, un calendari de quatre proves en la qual cada una té guanyador i comparteixen una classificació general. La iniciativa està impulsada pel Club Ciclista Palafrugell, Gran Fondo Community i la delegació de Girona de la Federació Catalana de Ciclisme i compta amb l’important suport de la cervesera El Secreto Brewing.

La primera de les quatre proves presentava un recorregut de 85 quilòmetres amb setze voltes a un circuit entre Palafrugell i Llafranc, el mateix que s’afrontarà a les proves 3 i 4 de la Challenge, i ha reunit una seixantena d’inscrits. La prova s’ha decidit en un esprint entre els quatre corredors capdavanters i la victòria ha estat per al veterà Anthony Doyle (L’Equipier Cycling Team), de categoria màster 50. L’irlandès, que ja va ser quart aquesta temporada a La Social de La Bisbal, s’ha imposat als sub 23 Marc Rubirola i Albert Roca, que han tancat una doble presència al podi de Team MP Group Doltcini, i l’elit Antoine Lamy (Le Boulou Groupe Abadie).

Després de la primera cita a Palafrugell, la Challenge Gran Fondo – El Secreto continuarà aquest diumenge 11 de febrer amb El Secreto Brewing by Gran Fondo Race, la tradicionalment coneguda com a Cursa del Pa. La segona prova de la Challenge serà l’única en cap de setmana i l’única, també, que variarà el recorregut, presentant un circuit que passarà per Esclanyà, Regencós, Torrent i Llofriu. La prova ja ha tancat inscripcions i comptarà amb 160 participants.

Challenge Gran Fondo - El Secreto [Stage 1]:

  1. Anthony Doyle (L'Equipier Cycling Team) 01:59:58
  2. Marc Rubirola (Team MP Group Doltcini) m.t.
  3. Albert Roca (Team MP Group Doltcini) m.t.
  4. Antoine Lamy (Le Boulou Groupe Abadie) m.t.
  5. Elian Pialhoux (Guidon Decazevillois) a 0:27
  6. Hugo Drechou (Groove Gravel) a 0:36
  7. Valentin Abadie (Le Boulou Groupe Abadie) a 0:50
  8. Josep Mª Olives (Club Ciclista Palafrugell) a 1:12
  9. Axel Reynal (BMC Beziers) a 1:22
  10. Antonio Manuel Mateos (Fernando Torres) a 1:22

Classificacions completes

Fotografia: Gran Fondo Community