El Gran Premi Maxxis - Sant Andreu de la Barca celebra 30 edicions

02/03/2024
DHi

El Gran Premi Maxxis - Sant Andreu de la Barca celebra 30 edicions

Una de les proves de referència del ciclisme català, el Gran Premi Maxxis - Sant Andreu de la Barca, celebrarà el cap de setmana del 9 i 10 de març la seva 30a edició i reunirà un any més els millors noms del descens català, estatal i internacional.

El Moto Club Sant Andreu, organitzador i responsable de la competició, ultima els detalls per a la 30a edició de la prova, que serà puntuable per a la Copa d’Espanya de DH i, alhora, serà la competició que donarà el tret de sortida a la Copa Catalana DH, permetent així la participació a partir de la categoria infantil. La prova viurà el dissabte 9 de març els entrenaments oficials, que es celebraran durant tot el dia en dos grups, i el diumenge 10 de març es viuran les baixades competitives. A les 8.45 hi haurà la baixada de presentació i, a partir de les 9.00 serà el torn per a la baixada classificatòria i la baixada final, que acabarà a les 14.30h.

Sant Andreu de la Barca presenta un recorregut de 1.200 metres amb 170m de desnivell i 8 punts de control. L’any passat, Ignasi Jorba, que aconseguia el seu primer triomf a la cita, i Aina González, amb només 0.15 segons de marge sobre Zoe Zamora, van ser els vencedors de la prestigiosa prova llobregatenca, que aquest any espera viure una edició històrica.