La selecció catalana, a punt per a l’inici de la Copa Europea de BMX

05/03/2024
BMX

La selecció catalana, a punt per a l’inici de la Copa Europea de BMX

El cap de setmana del 9 i 10 de març, Sarrians (França) donarà inici a la Copa Europea de BMX amb la disputa de la primera i la segona ronda del calendari, i la selecció catalana es desplaçarà a la cita amb cinc ciclistes.

Dos pilots sub 23 i tres júniors representaran la selecció catalana a l’inici del calendari europeu, en una sortida que servirà per seguir sumant experiències de primer nivell internacional. Els dos sub 23 presents a Sarrians amb la selecció seran el mundialista i campió d’Espanya absolut Miquel Hernández, que en etapes de formació ja ha aconseguit grans resultats a nivell europeu com la victòria en una Copa Europea en categoria 13-14 anys o fa dos anys el podi d’una cita europea júnior, i Mariona Calvis, que l’any passat ja va assaborir el podi europeu en categoria sub 23 amb una tercera posició a Valmiera (Letonia) i va aconseguir posicions de mèrit també a Zolder (Bèlgica).

A la categoria júnior, els tres pilots que competiran amb la selecció a la cita francesa seran Adrián Mesa, Rubén Cañizares i Axel Moreno, tots tres del BMX Catalonian Team. La Copa Europea que es disputarà a Sarrians tindrà la jornada d’entrenaments el divendres 8 de març i les dues jornades de competició el dissabte i el diumenge 9 i 10 de març.

Selecció Catalana a la Copa Europea 1&2:

Sub 23:

  • Miquel Hernández (BMX Catalonian Team)
  • Mariona Calvis (X-Riders CE Bike)

Júnior:

  • Adrián Mesa (BMX Catalonian Team)
  • Rubén Cañizares (BMX Catalonian Team)
  • Axel Moreno (BMX Terrassa)