La selecció catalana de BTT, a punt per a la primera experiència internacional de l'any

12/03/2024
Federació

La selecció catalana de BTT, a punt per a la primera experiència internacional de l'any

La selecció catalana de BTT afrontarà el cap de setmana del 16 i 17 de març el primer compromís internacional de la temporada amb la participació a la Copa de França de BTT i les UCI Junior Series BTT a Marsella (França). El combinat català es desplaçarà a la competició francesa amb cinc corredors: Marta Cano, Pol Ferran, Mariona Ratera, Borja Carvacho i Laia Rodríguez.

Com ja va fer la temporada passada en diverses cites a Guéret, Lons-le-Saunier o Puy Saint Vincent, la selecció catalana tornarà a prendre part del principal calendari francès de BTT en una prova d’alta exigència internacional. Marta Cano, que fa un any va aconseguir un prestigiós triomf a les UCI Junior Series de Guéret amb els colors de Catalunya, afronta a Marsella la seva primera prova amb la selecció catalana en categoria sub 23, en la qual ja s’ha coronat com a campiona d’Espanya de CX.

En categoria júnior, els representants catalans seran Pol Ferran, que l’any passat ja va experimentar les UCI Junior Series a terres franceses, i Mariona Ratera, que aquest 2024 ja ha vestit el mallot de la selecció al Campionat d’Espanya de CX. Per últim, els dos cadets seleccionats per a la cita són Borja Carvacho, que l’any passat ja va ser un fix de la selecció a les experiències franceses, i la campiona de Catalunya infantil Laia Rodríguez, que aquest any s’estrena en categoria cadet.

El primer representant català en arrencar la competició serà Borja Carvacho, que igual que Marta Cano competirà en la jornada de dissabte, mentre que Laia Rodríguez, Pol Ferran i Mariona Ratera ho faran en la jornada de diumenge.

Selecció Catalana a la Copa de França BTT i UCI Junior Series de Marsella:

Sub 23:

  • Marta Cano (Primaflor - Mondraker)

Júnior: 

  • Pol Ferran (CE Artsports Banyoles)
  • Mariona Ratera (CE Open Natura)

Cadet:

  • Borja Carvacho (BTT Fornells de la Selva)
  • Laia Rodríguez (CE Addict Bikes)