El Trofeu Vila de Gimenells-Prats Advocats portarà el millor ciclisme de carretera al Segrià

10/04/2024
Carretera

El Trofeu Vila de Gimenells-Prats Advocats portarà el millor ciclisme de carretera al Segrià

El pròxim dissabte 20 d'abril, el ciclisme de carretera elit, sub23 i màster català té una cita a Gimenells (el Segrià) amb la disputa del 2n Critèrium Club Ciclista Terraferma-Prats Advocats, que acollirà dues importants proves per a les categories elit/sub23 i una segona puntuable per a la Copa Catalana Màster.

Seguint l'estela del 1r Critèrium Terraferma celebrat al Circuit d'Alcarràs el darrer 2023 amb motiu del 40è aniversari del club, el Club Ciclista Terraferma fa un pas endavant aquest any amb l'organització d'una cursa en línia per a la categoria elit/sub23. Malgrat no ser puntuable per al campionat de les Grans Clàssiques, la prova formarà part del calendari nacional RFEC en categoria 1.12.5. Un incentiu per als participants de la cita, que comptarà amb un recorregut exigent que arribarà als 120 quilòmetres, donant sis voltes a un circuit de 20 quilòmetres al voltant de la localitat del Segrià.

Una prova oberta per als grans equips elit i sub23 catalans que tindrà les seves inscripcions obertes fins la mitjanit del pròxim dimarts 16 d'abril.

Per la seva banda, la matinal de la prova lleidatana es completarà amb la disputa de la sisena prova puntuable de la Copa Catalana Màster 2024. Les categories màster 30, 40, 50 i 60 masculines ompliran una prova que ja ha omplert les seves 200 inscripcions, amb un recorregut atractiu que calcarà el de la prova elit/sub23, tan sols que completant un total de 80 quilòmetres.