La Copa Catalana de BMX arriba a l’equador a Terrassa

21/05/2024
BMX

La Copa Catalana de BMX arriba a l’equador a Terrassa

La Copa Catalana de BMX, que aquest any compta amb vuit cites en el seu calendari, arribarà a l’equador el proper dissabte 25 de maig amb la prova que es disputarà a les instal·lacions del Club BMX Terrassa.

El circuit vallesà va acollir el 23 i 24 de març una doble cita de la Copa d’Espanya de BMX i el 2023 va decidir els campions de Catalunya de l’especialitat en una prova disputada el mes d’octubre. En aquesta ocasió, el club serà amfitrió de la quarta prova de la Copa Catalana, que fins ara ja ha passat per Sant Andreu de la Barca, Barcelona i Mataró.

Ho farà amb una jornada de competició que arrencarà a les 16h amb l’obertura de les instal·lacions i les posteriors confirmacions d’inscripcions, recollides de dorsals i entrenaments oficials. Les classificatòries i finals seran entre 18h i 20h i al finalitzar es celebrarà la cerimònia de podis. Les inscripcions per a la prova, que acollirà totes les categories des de prebenjamins fins a màsters, incloent elits masculins i femenins, estaran obertes fins el dimarts 21 de maig a la mitjanit.

Foto: RFEC