La Copa Catalana de BMX encara la recta final a Sant Andreu de la Barca

31/10/2023
BMX

La Copa Catalana de BMX encara la recta final a Sant Andreu de la Barca

La temporada catalana de BMX està arribant al desenllaç final i el diumenge 5 de novembre es viurà la penúltima prova de la Copa Catalana a Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat). La prova organitzada pel Moto Club Sant Andreu de la Barca reunirà especialistes de totes les categories des de prebenjamins i es preveu plena d’emoció.

El BMX Sant Andreu de la Barca arriba un mes després de la coronació dels campions de Catalunya a Terrassa, amb victòria de Miquel Hernández i Mariona Calvis. Tots dos, Hernández i Calvis, també han estat els grans dominadors de les últimes proves disputades al Circuit Municipal Santi Moreno de Sant Andreu de la Barca, guanyant la darrera prova de la Lliga Catalana de 2022 i la prova inaugural de la Copa Catalana de 2023. Així doncs, la de diumenge vinent serà la segona cita de l’any al circuit, que ja va veure rodar els millors riders catalans el passat mes de gener.

La jornada al Circuit Municipal Santi Moreno començarà a les 9 amb la reunió d’equips i els entrenaments oficials, i les carreres de les diferents categories seran entre les 11 i les 13 hores. Les inscripcions per a la prova estaran obertes fins el dimarts 31 d’octubre a la mitjanit. Després de la disputa a Sant Andreu de la Barca ja només quedarà una cita per tancar la Copa Catalana de BMX, que serà el diumenge 19 de novembre a Lliçà d’Amunt amb el Trofeu Joan Ventura.