Banyoles torna a acollir el millor BTT amb l'inici de la Copa Catalana

24/02/2021
BTT

Banyoles torna a acollir el millor BTT amb l'inici de la Copa Catalana

Com ja comença a ser una tradició, el darrer cap de setmana de febrer de cada temporada és sinònim de mountain bike de primer nivell mundial a Catalunya. Un any més, Banyoles serà l'escenari aquest cap de setmana del 27 i 28 de febrer de l'inici de la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point, en dos dies que acolliran curses de primer nivell gràcies a la seva categoria internacional UCI Fora de Categoria (HC), tot un atractiu pels principals especialistes de bicicleta de muntanya a nivell mundial.

La primera cita de la Copa Catalana 2021 (que ja continuarà el cap de setmana següent a Corró d'Amunt) torna a ser sinònim d'un cap de setmana complet de XCO a la capital del Pla de l'Estany. Dissabte serà el torn per la prova reina de les fèmines a primera hora de la tarda (15.30h), mentre que al matí hauran obert foc els cadets i màster 30. Per la seva banda, diumenge serà el torn de la resta de categories màster, la prova júnior que torna a tenir categoria internacional amb les Junior Series i finalment la prova dels elit/sub23 masculins.

Seran a Banyoles els grans noms del XCO català, que ja van agafar ritme de competició el darrer cap de setmana amb l'Open Barcelona de Sant Vicenç dels Horts, que va tenir a Jofre Cullell i Natalia Fischer com a vencedors absoluts. Juntament amb ells, una graella de sortida amb noms internacionals que buscaran ser els successors del palmarès d'una cursa que l'any passat van guanyar el brasiler Henrique Avancici i la britànica Evie Richards. Aquesta serà també la primera de les proves incloses dins el prestigiós circuit de Super Cup Massi, que farà parada també a Santa Susanna (17 i 18 d'abril), Barcelona (1 de maig), Cala Ratjada (Mallorca, 13 de juny), Vallnord (11 de setembre) i Girona (en el marc de la Sea Otter Europe, 25 i 26 de setembre).

La organització de la prova demana responsabilitat als aficionats que els darrers anys havien omplert el circuit de Banyoles, recordant que amb les actuals restriccions només poden accedir a la prova els corredors i tècnics acreditats.

Horaris dissabte:

  • 10:00h Sortida Cadet
  • 12:00h Sortida Màster 30
  • 15:30h Sortida Femenina (Totes les categories)

Horaris diumenge: