Doble jornada de Copa Catalana BTT Internacional a Santa Susanna

16/05/2023
BTT

Doble jornada de Copa Catalana BTT Internacional a Santa Susanna

Santa Susanna (Maresme) acollirà el 20 i 21 de maig un cap de setmana de Bike Show que reunirà el millor ciclisme de muntanya i serà la seu de dues proves de la Copa Catalana BTT Internacional Biking Point, a més d’altres proves i activitats.

La Copa Catalana BTT Internacional viurà dissabte a la tarda la jornada contrarellotge, amb un recorregut de 4 quilòmetres i ordre de sortida invers a la classificació general de la Copa Catalana que lideren Jofre Cullell (BH Coloma Team) i Karla Stepanova (Ceska Sporitelna). L’endemà, el diumenge 21 de maig, es celebraran les proves en línia, de categoria UCI C1 i puntuables també per a la Super Cup Massi. Serà en un recorregut divertit i exigent, a tocar del mar i amb un circuit de 6,5 quilòmetres. Les participants de categoria elit/sub 23 femenina prendran la sortida a les 10.40 hores, juntament amb els júnior i màster 30 masculins, i dues hores més tard, a les 12.30 h, sortiran els elit/sub 23 masculins.

La doble cita de Santa Susanna serà la quarta parada de la Copa Catalana BTT Internacional Biking Point, que aquesta temporada ja ha viscut competicions a Banyoles, Gavà i Corró d’Amunt i que tindrà un total de 9 cites de categoria UCI i gran prestigi internacional. Per a la classificació general final puntuaran els 7 millors resultats de cada corredor, comptant la CRI.

El cap de setmana de Bike Show a Santa Susanna també oferirà una prova per a les categories escolars, amb la Super Cup Youth, i una sortida de gravel no competitiva, a més d’altres activitats com una sortida e-Bike o una pedalada escolar popular. Totes elles es celebraran el dissabte 20 de maig al matí.