El Megamo Factory Team presenta un 2020 amb novetats

19/02/2020
BTT

El Megamo Factory Team presenta un 2020 amb novetats

La marca gironina Megamo va presentar aquest cap de setmana el renovat Megamo Factory Team 2020, equip internacional de BTT al que van definir com "un gran equip, jove que estarà a l'altura de les expectatives". El restaurant Hors Categories de Girona, referent internacional per esdeveniments com la Sea Otter, va ser l'escenari de la presentació del nou equipo en un ambient familiar i pròxim, en què es va fer públic el nou disseny de l'equipació, bicicletes i el programa de cara a aquest 2020.

Els ja habituals Clàudia Galicia i Jofre Cullell estaran acompanyats aquest any com a novetat per Adrià Noguera, que competirà als UCI E-MTB World Championships XCO. Megamo ha decidit apostar per sector E-MTB i demostrar que estan a l'altura. L'equip ja ha començat aquest any amb força, amb Jofre Cullell guanyant en categoria masclina i Clàudia Galicia quedant segona final a la general de la cursa UCI Salamina Epic XCO (Grècia).

La campiona d'Espanya XCM i millor ciclista catalana de 2019Clàudia Galicia va assegurar a la presentació que enguany se centrarà únicament a la competició en ciclisme, donant el millor d'ella mateixa amb l'ajuda de la resta de components de l'equip, per a seguir millorant. "Estem molt il·lusionats per aquesta temporada 2020. Personalment, serà el primer any que em centri totalment en el XCO i crec que serà una gran temporada", va assegurar. Per la seva banda, el jove Jofre Cullell, campió d'Espanya sub23, assegura que es presenta per davant seu un gran any i treballarà dur per buscar la seva millor posició. "Estem molt contents de tenir aquest gran suport tan proper. Hem començat molt bé aquesta temporada 2020 i treballaré dur per demostrar la mllor versió de mi", explicava.

Com a novetat, es va presentar el nou fitxatge d'Adrià Noguera, un jove corredor guanyador de curses com la Himalaya Bike Race. Aquesta jove promesa competirà en una de les noves modalitats de la UCI, el calendari de E-MTB, una modalitat per la que Megamo ha decidit apostar paral·lelament amb el creixement del món i de les tecnologies de les bicicletes elèctriques. A més, Noguera participarà a les UCI WES (World E-Bike Series), amb cinc proves.

Així doncs, els tres corredors del Megamo Factory Team comencen la seva sisena temporada temporada buscant les fites més altes. Per davant seu es presenta un calendari de gran qualitat i molt complet, en què participaran tant en proves internacionals (sis proves de Copa del Món) com nacional, començant per la Copa Catalana BTT Internacional d'aquest cap de setmana a Banyoles.