El memorial Alfredo Pera d'Almacelles es disputarà dissabte

05/04/2021
BTT

El memorial Alfredo Pera d'Almacelles es disputarà dissabte

El 6è Memorial Alfredo Pera d'Almacelles (Lleida) serà aquest dissabte la segona cita puntuable pel calendari de Copa Catalunya Infantil BTT d'enguany, després que el dilluns de Pasqua s'iniciés el calendari amb la prova de Vilajuïga on s'hi van aplegar un bon nombre de ciclistes.

En aquesta ocasió el ja tradicional espai d'els Aubacs de la població lleidatana, a tocar de la rotonda del Monolit, tornarà a ser l'escenari triat per l'Almacelles Pedal Club per dur a terme la matinal de BTT, en la que podran prendre part tots els nois/es de les categories prebenjamins a infantils que tinguin llicència competitiva. En aquesta ocasió s'han preparat dos recorreguts: un de curt de 850m per volta on hi prendran part les categories prebenjamins i benjamins, juganer, amb revolts, corriol, alguns baixadors i alguns trams de pujada; i un de llarg de 2'9kms per volta per la resta de categories, també juganer, però més exigent tant amunt com avall. Com sempre, es donaran diferents voltes en funció de la categoria. La organització disposarà zona de paddock pels equips, així com zona d'acampada (no vigilada) d'autocaravanes i campers.

Els horaris aproximats previstos pel 6è Memorial Alfredo Pera són els següents:

  • Control de llicències: 08.45h
  • Prebenjamins: 10.00h
  • Benjamins: 10.15h
  • Premis prebenjamins i benjamins: 10.35h
  • Principiants: 10.45h
  • Alevins: 11.20h
  • Infantils: 12h
  • Premis principiants, alevins i infantils: 13h

Les inscripcions seran obertes fins dijous a la mitjanit i es poden formalitzar en aquest enllaç.

Us recordem que per accedir a la zona tècnica és imprescindible acreditar-se com a tècnic al registre habilitat. La prova es durà a terme seguint tots els protocols i normatives Covid de la FCC, acordades amb el Procicat i les autoritats sanitàries. A més, us recordem que l'assitència de públic és limitada, que reduiu les interaccions socials a la cursa i que us desplaceu el mínim nombre d'acompanyants possible. Moltes gràcies.