La marxa de BTT Esperxada celebra la 10a edició al Pla de l’Estany

14/09/2023
BTT

La marxa de BTT Esperxada celebra la 10a edició al Pla de l’Estany

El Sendicat del Pedal organitza el diumenge 17 de setembre l’edició més especial de l’Esperxada, una edició que celebrarà els 10 anys de la marxa de BTT que es celebra al Pla de l’Estany. Ho farà amb innovacions i un recorregut especial per a l’ocasió.

Enguany, la marxa oferirà tres recorreguts, amb un format XL que l’organització assegura que és una bogeria especial per celebrar el 10è aniversari, amb un circuit 100% marca de la casa i només apte per a massoquistes de la BTT. Serà un recorregut de prop de 100 quilòmetres i més de 4.300 metres de desnivell positiu, un repte que portarà els participants al límit físic, tècnic i emocional.

El recorregut XL es suma a dos recorreguts més curts i exigents perquè s’adaptin al nivell de tots els participants. El recorregut L serà el circuit habitual de l’Esperxada i serà bastant diferenciat del M, però compartirà bona part de corriols amb l’XL. El fins ara anomenat recorregut curt tindrà 38 quilòmetres i 1.800 metres de desnivell, mentre que el recorregut L tindrà 76 quilòmetres i 3.200 metres de desnivell.

Les inscripcions per a l’Esperxada 2023 estaran obertes fins el dijous 14 de setembre a la mitjanit.

Foto: Paula Padilla - Sendicat del Pedal