La Vall de Boí, setena i avantpenúltima cita de la Copa Catalana Internacional 2021

16/06/2021
BTT

La Vall de Boí, setena i avantpenúltima cita de la Copa Catalana Internacional 2021

La Copa Catalana Internacional Biking Point encara el tram final del seu calendari amb la disputa de la setena prova prevista per enguany a la Vall de Boí, avantpenúltima de les nou proposades. Es tracta d'una prova de categoria UCI Class 2, que tindrà l'epicentre a Barruera en un circuit de 5 kms exigent i tècnic.

L'acció es desenvoluparà durant tot el matí de diumenge a l'entorn del Càping Boneta. Els horaris previstos són els següents:

  • 08:30h: Recollida de dorsals (fins 30 minuts abans de cada sortida)
  • 09:00h: 1a Sortida Cadet (M/F) Junior (F), M 30/40 (F) i M 40/50/60 (M)
  • 10:40h: 2a Sortida Elit (F), S23 (F), Junior (M) i M30 (M)
  • 12:30h: 3a Sortida Elit (M) i S23 (M)
  • 14:00h: Entrega de premis

Després de la cursa disputada a Cala Ratjada (Mallorca) el passat cap de setmana, Cristofer Bosque (Biking Point) lidera la general amb un sòlid avantatge de més de 200 punts sobre el francès Koretzky, que es troba participant en Copes del Món darrerament. El també francès Drechou es tercer, mentre que Mario Sinués (TBIkes BH Amunt CC) és quart. Pel que fa a les fèmines, Txell Figueras (MMR Factroy Team) té molt encarrilada la general ja que pràcticament dobla en puntuació a la segona classificada, Rocío del Alba que només ha prés part en dues proves. Sara Gay (Biking Point) és tercera. Més emocionant està la classificació junior masculina, amb Marc Masana (La Torreta Bike) líder amb 1193 punts, Francesc Barber 2º amb 1042, i Aniol Morell (Irontech Tecnic Ambisist) tercer amb 934. Entre les fèmines, Sara Méndez, que retornava amb victòria a les Balears després d'una lesió, lidera amb només 62 punts sobre Nicole Castillo (La Torreta Bike).

Les inscripcions per la prova es tancaran aquest dijous i es poden formalitzar en aquest enllaç.

 [Foto crèdits: Francesc Lladó / Ocisport]