Prop de 300 ciclistes es donen cita a Les Preses per l'Open Girona BTT

22/04/2019
BTT

Prop de 300 ciclistes es donen cita a Les Preses per l'Open Girona BTT

Prop de tres-cents bikers, la majoria d’ells en unes proves de categories inferiors amb 150 nois i noies, s’han citat aquest dilluns de Pasqua a la localitat garrotxina de Les Preses per disputar la tercera cita del calendari 2019 de l’Open Girona BTT-Càrniques Celrà (Calendari complet de l'Open Girona BTT 2019). El sub23 Josep Duran (BH-Templo Cafés UCC) i Meritxell Figueras (Grupo ADI-Dsnivell) han estat els guanyadors d'una jornada de gran participació gràcies al bon treball realitzat pel Club Ciclista Olot, juntament amb la col·laboració de l’àrea d’Esports de Les Preses.

Mario Sinués (TBikes-Amunt CC) és el nou líder en l’open gironí després d’una prova en què el banyolí Josep Duran ha manat de principi a fi, mentre que Figueras, podi enguany en una prova de l'Open d'Espanya BTT, reafirmava el seu lideratge al campionat entre les fèmines, superant la sub23 Mar Soler (Jufré Vic-ETB) en un circuit tècnic on els corredors han hagut de fer fins a cinc voltes depenent de la categoria. Un traçat que no estava exempt de corriols i trialeres on la habilitat i resistència del bikers ha fet que fos una cursa exigent tot i que la pluja no hi hagi fet presència.

En la resta de categories de l'Open, s'han viscut les victòries dels júniors Genís Martí (Bsixbikes-Jormat) i Ivette Espinar (Biking Point), els cadets Adrian Cuéllar (Bsixbikes-Jormat) i Paula Barroso (Radikalbikes), màster 30 Albert Oller (Montgrí Club Ciclista), màster 40 Antonio Olivares (Linbikes), màster 50 Jordi Hurtos (Doctor Bikes-BTT Palafrugell) i màster 60 Joan Carbonès (Nineta Bike Club).

Durant la prova s'ha pogut viure, a més, un petit homenatge als garrotxins Marcel Pallarès, Martí Hidalgo i Pau Torrent, acabats d'arribar exitosos d'aconseguir diversos títols als Campionats d'Espanya cadet i júnior de pista disputats a Tafalla.