Vall de Boí marca el retorn de Super Massi Cup amb un cartell de luxe

20/07/2020
BTT

Vall de Boí marca el retorn de Super Massi Cup amb un cartell de luxe

Després d'un nou tret de sortida el darrer cap de setmana a Vall de Lord, la Copa Catalana BTT Internacional afronta un segon cap de setmana consecutiu de competició amb un escenari de luze a Vall de Boí. La segona cita del calendari especial de Super Cup Massi 2020 després de l'estrena a Banyoles oferirà una gran batalla amb noms de primer nivell mundial, especialment en categoria femenina.

L'escenari serà idíl·lic per mostrar una cursa atractiva i dura a l'entorn d'alta muntanya de la Vall de Boí. Un circuit amb un equilibri total entre esforç físic i tècnica. Un traçat amb pujades curtes, exigents i explosives, trams per rodar i baixades per treure a la llum la tècnica de cada ciclista. En aquest cas, la cita recuperarà les carreres XCO al campionat després d'una reestrena decidida en una contrarellotge.
 
Si en aquesta darrera cita Clàudia Galicia (Megamo Factory Team) i Txell Figueras (MMR Factory Racing) van ocupar els dos primers llocs de podi, a la Vall de Boí els llocs d'honor estaran encara més disputats, amb la presència de l'actual campiona del món de XCO i XCM, Pauline Ferrand- Prévot (Canyon-SRAM) i la campiona danesa, Malene Degn (KMC-Orbea).

Les inscripcions, limitades a 300 places, tanquen aquest dijous a les 23.59h.

Horaris Copa Catalana BTT Vall de Boí: