Cadets i escoles viuen la seva penúltima cita del 2021 a Vilanova i La Geltrú

26/09/2021
Carretera

Cadets i escoles viuen la seva penúltima cita del 2021 a Vilanova i La Geltrú

El Gran Premi Pintures Versailles-Cursa Isaac Gálvez de Vilanova i La Geltrú ha estat escenari aquest diumenge 26 de setembre de la penúltima aturada dels calendaris de Copa Catalana de carretera per a la categoria cadet i de la Copa Catalunya Infantil. La Unió Ciclista Vilanova organitzaca la seva 11ª edició per les categories escolars i la 9ª per la categoria cadet de la prova d'uns dels clubs més actius i amb més experiència en les categories de formació.

En l'apartat competitiu, la competició ha arrancat amb la prova de la Copa Catalana cadet. Una cursa molt ràpida en què Lluc Plana (Purito-Tadesan-Nuria) s'ha refet de la tarda anterior a Sant Vicenç dels Horts i s'ha endut una victòria que el retorna al liderat del campionat a un dia de la seva finalització. Adrià Garmendia i Pau Magrià, de l'equip de casa Autocars Sagalés, han acompanyat en el podi al garrotxí, que ara lidera la Copa Catalana amb 465 punts pels 448 del seu company d'equip Roger Pareta, els dos amb opcions matemàtiques abans de la prova final (Tota la informació de la Copa Catalana cadet 2021).

Per la seva banda, un centenar de ciclistes de categories escolars s'han reunit a Vilanova per les proves de la Copa Catalunya Infantil. Els més petits entre les categories de prebenjamí i infantil han fet entre una i 15 voltes al circuit de Cavigel vilanoví per determinar els guanyadors d'una bonica jornada pel ciclisme formatiu. La Unió Ciclista Vilanova, amb 9 podis, ha estat l'equip que ha liderat la classificació per davant de l'Escola Ciclisme Vallès, el Top Conserge Costa Brava i l'Escola Ciclisme Montroig (Classificacions de totes les categories a la 11ª Cursa Isaac Gálvez).

Tant cadets com infantils tenen la seva prova final del calendari 2021 el proper 10 d'octubre a Sant Boi de Llobregat.