Pratginestós, Jiménez i Bosch, vencedors a Sant Vicenç dels Horts

25/09/2021
Carretera

Pratginestós, Jiménez i Bosch, vencedors a Sant Vicenç dels Horts

La 17ª Cursa Bons Amics, organitzada per la Penya Ciclista Bons Amics de Sant Vicenç dels Horts, ha estat escenari la tarda d'aquest dissabte 25 de setembre d'una de les darreres proves de la temporada de la Copa Catalana cadet i de fèmines júniors de carretera. El ciclista de primer any Martí Pratginestós (Jufré Vic-ETB) ha destacat amb una cursa molt sòlida i ha estat el vencedor de la jornada després d'acumular gran part dels esprints bonificats de la prova, acompanyat al podi per Albert Pla (Quadis-Trek Bicisprint) i Pau Magrià (UC Vilanova-Autocars Sagalès).

Una setantena d'inscrits dels principals equips catalans han estat presents a la prova baixllobregatina, una vegada més protagonista amb un circuit d'exigència i desnivell pels voltants del Polígon de la Barruana que ha deixat importants sorpreses, començant per les dificultats del líder de la Copa Catalana Lluc Plana o el seu company d'equip Gerard Cano. Això ha permès que el seu company d'equip Purito-Tadesan-Nuria Roger Pareta, que començava la jornada a un sol punt de Plana, se situï com a nou líder de la Copa Catalana cadet.

La cadet Laia Bosch (Costa Brava Mediterranean Foods) i la júnior Estefanía Jiménez (CAF Turnkey Engineering) han estat les altres vencedores de la jornada, en el cas de la segona agafant el lideratge de la Copa Catalana júnior. Bosch, la gran dominadora d'una temporada en què també ha guanyat la general de la Copa d'Espanya, ha estat acompanyada en gran part de la cursa per la seva companya d'equip, la júnior Lucía García, per certificar el triomf, mentre que Jiménez (igual que García, unes de les participants de la selecció catalana a la recent Volta a Portugal) també ha estat en solitari la millor de la seva categoria.

El calendari dels cadets continuarà aquest mateix diumenge a la Cursa Isaac Gálvez de Vilanova, abans de la prova de tancament a Sant Boi de Llobregat.

Guanyadors Cursa Bons Amics Sant Vicenç dels Horts: