Cinc catalans participaran al Mundial de ciclisme de Wollongong

16/09/2022
Carretera

Cinc catalans participaran al Mundial de ciclisme de Wollongong

Cinc seran els ciclistes catalans que estaran presents als Campionats del Món de ciclisme en carretera 2022 que es disputaran entre els pròxims dies 18 i 25 de setembre a Wollongong (Austràlia). Marc Soler (UAE Team Emirates), Roger Adrià (Equipo Kern Pharma) i Eduard Prades (Caja Rural-Seguros RGA) formen part de la selecció espanyola per a la prova en ruta absoluta, mentre que  Pau Miquel (Equipo Kern Pharma) tornarà a estar present a la prova en línia sub23 i la júnior Lucía García (Costa Brava Mediterranean Foods) disputarà tant la prova en ruta com la contrarellotge
 
Dimarts 20 de setembre, Lucía García obrirà foc amb la disputa de la prova contrarellotge júnior femenina, amb un recorregut de 14,1 quilòmetres. Per disputar la prova en línia esperarà fins el dissabte 24 de setembre, on defensarà els colors de la selecció espanyola en un recorregut de 67,2 quilòmetres. Aquest darrer agost, García (medallista en el Campionat d'Espanya en els seus dos anys júnior) ja va participar al Campionat del Món de ciclisme en pista júnior disputat a Tel Aviv (Israel).

Divendres 23 de setembre, es disputarà la prova en línia sub23, on hi serà per segon any consecutiu Pau Miquel, sent un dels cinc ciclistes de la selecció espanyola que prendran part de la cursa, amb 169,8 quilòmetres de recorregut. Per la seva banda, els Mundials tancaran el diumenge 25 de setembre amb la prova professional masculina, que tindrà 266,9 quilòmetres de recorregut i on hi seran Marc Soler, Eduard Prades i Roger Adrià.

Fotografia: Sprint Cycling / Equipo Kern Pharma. Roger Adrià aconseguint la seva primera victòria professional a la Route d'Occitanie 2022.