Doblet per l'Aix en Provence a Sabadell

08/03/2020
Carretera

Doblet per l'Aix en Provence a Sabadell

La 90a edició del Campionat de Sabadell, segona prova puntuable pel calendari de Grans Clàssiques - 5è Trofeu Joan Casadevall de la Federació Catalana de Ciclisme, s'ha disputat avui sobre un recorregut de 103 kms en què hi han prés part 200 ciclistes, amb una important participació de ciclistes francesos.

El sub23 de 21 anys Eliot Pauchard (AVC Aix en Provence) s'ha imposat a l'esprint als seus quatre companys d'escapada, el neerlandès Etienne Van Empel (UWTC De Volharding), tot un corredor amb llicència UCI amb l'equip continental italià Vini Zabù-KTM, que ha finalitzat segon, l'australià Tristan Cardew (The Service Course) que ha completat el podi en 3r lloc, Ivan Martínez (Supermercados Froiz) i Adrien Maire (AVC Aix En Provence).

Així doncs, l'equip francès d'Aix en Provence completa un cap de setmana rodó amb dues victòries, després de l'aconseguida ahir per Jonathan Couanon al 49è Trofeu Joan Escolà.

El jove sub23  Àlex Ruiz (Valverde Team) surt del doblet vallesà com a líder de les Grans Clàssqiues, després de finalitzar avui en 14è lloc.

Classificació 90è Campionat de Sabadell
1. Eliot Pauchard (AVC Aix en Provence) 3:01:36
2. Etiene Van Empel (UWTC De Volharding) m.t.
3. Tristan Cardew (The Service Course) m.t.
4. Ivan Martínez (Supermercados Froiz) m.t.
5. Adrien Maire (AVC Aix en Provence) m.t.
6. Joeri Van der Tuin (West Frisia) a 1:12
7. Jonathan Couanon (AVC Aix en Provence) a 1:27
8. Javier Chacón (Brocoli Mcánico Sakata) a 1:30
9. Christian Gorm (Antiga Casa Bellsolà Girona) a 1:30
10. Thomas Hartog (West Frisia) a 1:32