El 55è Gran Premi Sant Pere de Perafort es disputa el pròxim dissabte

08/07/2022
Carretera

El 55è Gran Premi Sant Pere de Perafort es disputa el pròxim dissabte

El pròxim dissabte 16 de juliol, el calendari català de carretera elit/sub23 viurà una cita històrica amb la disputa del 55è Gran Premi Sant Pere-Memorial Ramón Falcó de Perafort (Tarragonès). Amb la cita organitzada per Promoevents, el calendari de les Grans Clàssiques-6è Trofeu Casadevall entra de ple en el seu intens calendari d'estiu després d'aquest cap de setmana, en què els corredors viuran doble cita al Trofeu Abelard Trenzano i el Critèrium del Vallès.

El neerlandès Jeroen Van Krimpen, corrent per l'equip Antiga Casa Bellsolà-Girona, va ser el vencedor de la cursa el darrer 2021, imposant-se en solitari per davant de dues referències del ciclisme català amateur com són Fran Muñoz i Benjamí Prades. Era el retorn després d'un any d'obligada aturada per la pandèmia. En els anys anteriors, els vencedors havien estat noms com Juan Belandria (2019), Marc Brustenga (2018), Josep Betalú (2017) o Sergio Casanova (2016).

Un any més, el recorregut tindrà un total de 115,5 quilòmetres fent onze voltes a un circuit de 10,5 quilòmetres amb prop de 140m de desnivell en cada una d'elles.

Les inscripcions per la prova de Perafort tancaran el pròxim dimarts 12 de juliol a la mitjanit.