El Campionat de Terrassa completa un gran cap de setmana el 3 de juliol

30/06/2022
Carretera

El Campionat de Terrassa completa un gran cap de setmana el 3 de juliol

El pròxim diumenge 3 de juliol, la disputa del 2n Memorial Ramon Tejedor-Campionat de Terrassa serà l'escenari de la disputa d'una important jornada del calendari català de carretera, amb la disputa de proves en línies del calendari de Copa Catalana de Fèmines Elit/Sub23, Júnior i Cadet. La prova organitzada pel potent Terrassa Ciclisme Club acompanyarà així la disputa del Memorial Josep Segú de La Garriga el dia anterior per completar un gran cap de setmana de carretera per a les diferents categories.

Amb sortida i arribada des del pàrquing de l'EUNCET Business School, la prova té preparat un exigent recorregut de 98,1 quilòmetres per a la prova de la Copa Catalana Fèmines Elit/Sub23 i de la Copa Catalana Júnior, que en els dos casos viuran el seu segon dia seguit de competició després del Memorial Segú de La Garriga. La seva sortida serà a les 9h.

En aquest cas, després d'una tarda amb l'explosivitat del circuit urbà, el Campionat de Terrassa tindrà un recorregut en línia per terrenys ben coneguts del ciclisme català pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, pujant per Calders, Moià, Castellterçol, Granera i retornant per Sant Llorenç Savall i Castellar del Vallès. Pel que fa a la prova puntuable per a la Copa Catalana Cadet també amb fèmines cadet i júnior, per la seva banda, està previst un recorregut de 68 quilòmetres amb sortida a les 12h.

Les inscripcions per a la prova ja són obertes i tancaran el pròxim dimarts 28 de juny a la mitjanit.

Sortides Campionat de Terrassa 2022: