La Copa Critèrium retorna el 2 de juliol amb el VIII Memorial Josep Segú

22/06/2022
Carretera

La Copa Critèrium retorna el 2 de juliol amb el VIII Memorial Josep Segú

El pròxim dissabte 2 de juliol, el Passeig de La Garriga (Vallès Oriental) tornarà a acollir una tarda completa de competicions ciclistes amb la disputa del VIII Memorial Josep Segú. El Club Ciclista La Garriga, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la població vallesana, organitza una jornada amb quatre sortides, incloent proves per a les categories elit/sub23 masculina i femenina, júnior, cadet i màster 30/40.

La tarda començarà a les 15h a la prova de la Copa Catalana Màster 30/40, que viurà la seva 12ª jornada puntuable de la temporada i que després de la disputa de la Volta a Tarragona lidera en absolut el màster 40 Josep Oriola (RCB Motor Begues-Ibermica) i en màster 30, Juan Antonio Rodríguez (Ratpenat Club Ciclista). També viurà la dotzena prova puntuable del 2022 la Copa Catalana Cadet masculina, que tindrà la seva sortida a les 16.15h amb el liderat d'Adrià Pericas (Purito-Tadesan-Nuria).

Per la seva banda, a les 17.15h serà la sortida de la prova de Copa Catalana Júnior, que després de nou proves puntuables aquest 2022 lidera Albert Muntanyà (Finques Feliu), que compartiran sortida amb les ciclistes de la Copa Catalana Fèmines/Sub23. La elit Raquel Torrell (Groupe Abadie-Le Boulou) i la sub23 Mireia Trias (Massi-Tactic) lideren la competició abans d'un cap de setmana en què tindran dues proves puntuables a La Garriga i Terrassa, mentre que la setmana següent tindran prova amb sortida única juntament amb júniors, cadets i màsters fèmines al Bicircuit del Circuit de Barcelona-Catalunya.

Horaris VIII Memorial Josep Segú 2022:

La tarda la tancarà a les 18:30h la prova elit/sub23 masculina, que suposarà el retorn de la Copa Critèrium aquesta temporada 2022 després de la cita inicial del març en el marc del 76è Aniversari del Club Ciclista Catalunya-Barcelona, iniciant així les seves ja tradicionals cites del calendari d'estiu.

El Memorial Josep Segú, una cita que el darrer 2021 va viure la victòria en solitari d'Abel Balderstone, torna a acollir proves del màxim calendari català de critèriums, que aquest 2022 ha tingut el seu Campionat de Catalunya a Lleida amb triomf d'Aleix Saumell (Team MP Group). Curses històriques com el GP El Préssec del Morell, el 44è Trofeu Antonio Andrés Sancho de Sants i el 44è Trofeu Antonio Andrés Sancho completaran el calendari durant l'estiu, en què Àlex Ulloa (Proton Cycling Academy) defensarà el seu títol 2021 del calendari.

Les inscripcions a totes les proves de La Garriga ja estan obertes i es tancaran el pròxim dimarts 28 de juny a la mitjanit.

Calendari Copa Critèrium 2022:

  • 20/03: 76è Aniversari Club Ciclista Catalunya-Barcelona
  • 02/07: VIII Memorial Josep Segú
  • 31/07: 59è Gran Premi del Préssec
  • 28/08: 44è Trofeu Antonio Andrés Sancho
  • 29/08: 58è Trofeu Vila de Juneda
  • Tota la informació.

Fotografia: Memorial Josep Segú 2021. Natascha Chekannikova (www.natascha.es)