Esparreguera s'omplirà amb la segona prova de la Copa Catalana Màster

04/03/2024
Carretera

Esparreguera s'omplirà amb la segona prova de la Copa Catalana Màster

El diumenge 10 de març es celebra una nova edició de la Cursa Ciclista Vila d’Esparreguera, que enguany viurà la seva 8a cita amb el calendari màster. La prova organitzada pel Club Ciclista Femclub serà la segona cita puntuable per a la Copa Catalana Màster, tan sols una setmana després de la inauguració del calendari de veterans a Verges.

La prova llobregatenca repetirà el recorregut dels darrers anys, amb un circuit de 3,6 quilòmetres que té l’inici i el final al carrer Francesc Macià. També es mantindrà el format de dues curses: la primera, amb sortida a les 9.15 hores del matí, serà per a les categories màster 50, màster 60 i fèmines, mentre que la segona, a les 11.00h, serà per a màsters 30 i 40 i ja ha arribat al nombre màxim d’inscrits, que es situava en 120 per cursa.

Així doncs, la Cursa Vila d’Esparreguera viurà de nou un ambient de luxe, amb més de 200 participants entre totes les categories. Per a les categories que participen a la primera cursa, les inscripcions estaran obertes fins al dimarts 5 de març a la mitjanit o fins arribar, també, al límit d’inscrits. En l’edició de 2023, Sergio Pascual i Eduard Vergés van ser els vencedors a Esparreguera.