La Cursa Isaac Gálvez torna a donar cita a infantils i cadet

10/09/2020
Carretera

La Cursa Isaac Gálvez torna a donar cita a infantils i cadet

Una setmana després de la cita de Sant Boi de Llobregat, el pilot cadet i infantil de carretera torna a tenir una cita de Copa Catalana amb la Cursa Isaac Gálvez que organitza la Unió Ciclista Vilanova. Així doncs, Vilanova i La Geltrú (Garraf) serà l'amfitriona aquest diumenge 13 de setembre d'una cita que organitza ja la seva 10ª edició per a categories d'escoles i la 8ª per als cadets, tot recordant l'ex ciclista professional vilanoví.

"És una cursa que des del club organitzem amb molt de gust: significa molt per nosaltres, per donar un espai a les escoles i cadets, on sempre tenim equips, i en nom de l'Isaac, igual que la clàssica que fem per elits. Tot el club hi col·labora i també ens ajuda per deixar-nos veure", explica Paco Gálvez, de la Unió Ciclista Vilanova.

La cursa d'escoles es disputarà a la zona cavigel, en un circuit d'uns 1,3 quilòmetres al que pre i benjamins hi faran dues voltes, principiants quatre, alevins vuit i infantils, quinze (Tota la informació). Aquesta serà la segona cita del calendari de Copa Catalunya per la categoria d'escoles, que una setmana després de reprendre la seva activitat espera tenir almenys cinc cites fins al final del calendari 2020. "És un circuit que no té molta complicació, hi ha alguna part nova per fer-lo una mica més agressiu, però per la zona tenim el que tenim", apunta Gálvez, que també destaca com han adaptat tots els espais habituals per tal de complir amb els controls de protecció contra la Covid-19

Per la seva banda, la categoria de cadets i júnior fèmines recorrerà un total de 47 quilòmetres en el mateix circuit. Un recorregut que es pot acabar fent exigent, tal com va passar la setmana passada en una competició que, després de quatre dates, lideren amb contundència Oriol Alcaraz, que l'equip local Autocars Sagalés (Tota la informació de la Copa Catalana cadet) i Estefanía Jiménez (Top Conserge-Costa Brava) entre les fèmines, mentre que és Judith Pradas (Tot net-Terrassa) qui lidera la Copa Catalana júnior (Classificacions completes).

"Està clar que està sent un any estrany. Amb els cadets teníem moltes sortides fora i moltes s'han suspès, però estem molt motivats. Tenim un gran grup, aquest any estem liderant a tot arreu, ho hem fet molt bé en curses de molt nivell com la Vuelta a Besaya i tenim ganes de seguir en aquesta línia", apunta el veterà director.