La VII Cursa Sant Julià de Vilatorta acollirà el Campionat de Catalunya Cadet

01/06/2023
Carretera

La VII Cursa Sant Julià de Vilatorta acollirà el Campionat de Catalunya Cadet

Continuant en un cap de setmana d'intensa activitat, el pròxim dissabte 10 de juny el calendari de carretera viurà una de les seves cites cada cop més consolidades amb la disputa de la VII Cursa Sant Julià de Vilatorta. La prova organitzada pel Club Ciclista Calma, seu del Campionats de Catalunya en altres ocasions, oferirà una completa jornada de competició amb proves de la Copa Catalunya Infantil de carretera, la Copa Catalana Màster i, especialment, la serà la seu del Campionat de Catalunya Cadet 2023.

La primera sortida de la jornada serà a les 9h, quan començarà la vuitena prova puntuable per a la Copa Catalana Màster. Les categories màster 30, 40, 50, 60 i fèmines (tot i que aquestes últimes no puntuaran per la Copa Catalana per coincidència amb el Campionat de Catalunya de Fèmines de Bescanó) estan citats amb una prova que comptarà amb un exigent recorregut de 82 quilòmetres pels que el facin complet, amb pas pel Coll de Romagats, Coll de Mansa, Coll de Gomara, Coll de Revell, Collsesplanes i un últim pas per Romagats, amb un pas per la línia de meta als 28,9km de cursa.

Al migdia serà el torn pel Campionat de Catalunya Cadet en ruta 2023, en què els joves ciclistes sortiran a les 11.30h buscant el relleu de Roger Pareta, campió català cadet el darrer 2022 a Montbrió del Camp. El Campionat per als cadets comptarà amb un recorregut de 57,8 quilòmetres, fent dues voltes a un circuit de 28,9 quilòmetres (la volta inicial de la prova màster) amb pas per Masvidal, Viladrau, Taradell i Santa Eugènia de Berga, destacant-hi les dificultats del Coll de Romagats i el Coll de Mansa.

Per últim, a la tarda serà el torn de les categories escolars amb la disputa de la setena prova de la Copa Catalunya Infantil de carretera, en què les categories de pre-benjamins, benjamins, principiants, alevins i infantils es donaran cita al circuit urbà situat al carrer Indústria del municipi osonenc.

Fotografia: Club Ciclista Calma