Suriñach guanya al Pla de Santa Maria i Ulloa agafa el liderat de la Copa Critèrium

14/08/2022
Carretera

Suriñach guanya al Pla de Santa Maria i Ulloa agafa el liderat de la Copa Critèrium

Guillem Suriñach (Controlpack) ha estat la tarda d'aquest diumenge 14 d'agost el vencedor de la 46ª Cursa Ciclista El Pla de Santa Maria-XXII Trofeu Joan Mateu Barrabam. La població de l'Alt Camp ha tornat a acollir una de les cites històriques del calendari català de critèriums, en una cita organitzada per Promoevents que ha acollit prop d'una quarantena de ciclistes.

El vigent campió català de CRI ha estat doncs el vencedor d'una cursa disputada amb esprints amb bonificació de temps. Amb tot, la cursa ha estat marcada per l'escapada de Suriñach i d'Aleix Saumell (Team MP Group), el campió català de critèrium d'aquest 2022, que s'han escapat pràcticament des de la meitat de la cursa, aconseguint doblar al grup principal. En tercer lloc ha acabat Àlex Ulloa (Proton Cycling Academy), el defensor del títol de la Copa Critèrium, que gràcies a aquest resultat agafa el liderat de la competició, prenent el relleu del rus Viacheslav Polozov.

D'aquesta manera, la Copa Critèrium 2022 es decidirà els pròxims dies 28 i 29 d'agost amb la disputa del 44è Trofeu Antonio Andrés Sancho de la Volta a Catalunya a Sants (Barcelona) i del 58è Trofeu Vila de Juneda.

46ª Cursa Ciclista El Pla de Santa Maria:

  1. Guillem Suriñach (Controlpack)
  2. Aleix Saumell (Team MP Group)
  3. Àlex Ulloa (Proton Cycling Academy)
  4. Sergi Darder (Drone Hopper-GSport)
  5. Fabricio Hernán Castillo (Team SmartDry-Girona)